Queen Elizabeth
Volledig scherm
Queen Elizabeth © Photo News

Queen in lastig parket door doopsel Lilibet: “Normaal gezien zou ze niet gaan, maar de druk is groot”

RoyaltyDe Britse Queen Elizabeth bevindt zich tussen twee vuren. Prins Harry wil dat ze aanwezig is bij het doopsel van zijn dochter Lilibet, maar dat is niet gewoonte bij kinderen die zo ver van de troon af staan. “Maar de druk vanuit het kamp van Harry en Meghan ligt héél hoog.” 

3 reacties

 • Jos Verelst

  1 jaar geleden
  Schaf dat hele circus gewoon af, wat heeft dat nog zin en de 21ste eeuw ? We leven niet meer in de middeleeuwen. Zij is in de eerste plaats grootoma en dan pas circusartieste.
 • Chris Van Laere

  1 jaar geleden
  In elke familie komen er problemen voor maar de koninklijke familie moet maar haar kleine teen uitsteken en er volgt kritiek. Met zoiets intiems als een doopfeest heeft niemand zaken. Als ze gaat toont het aan dat ze naast Queen nog altijd oma is.
 • Luc Deville

  1 jaar geleden
  Protocol, protocol. Een doop is een familie aangelegenheid. Zelfs al is het haar honderdste kleinkind of achterkleinkind het protocol heeft daar niks, maar dan ook niks mee te maken. Het is een fundamenteel mensenrecht dat een grootmoeder grootvader zelf en in alle vrijheid kan beslissen de aanwezigheid bij de doop van de zoon of dochter van een kleinkind of ieder welk kind in of buiten haar of zijn faminie.
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.