Queen Elizabeth
Volledig scherm
Queen Elizabeth © Photo News

Queen in lastig parket door doopsel Lilibet: “Normaal gezien zou ze niet gaan, maar de druk is groot”

RoyaltyDe Britse Queen Elizabeth bevindt zich tussen twee vuren. Prins Harry wil dat ze aanwezig is bij het doopsel van zijn dochter Lilibet, maar dat is niet gewoonte bij kinderen die zo ver van de troon af staan. “Maar de druk vanuit het kamp van Harry en Meghan ligt héél hoog.” 

3 reacties

 • Jos verelst

  1 week geleden
  Schaf dat hele circus gewoon af, wat heeft dat nog zin en de 21ste eeuw ? We leven niet meer in de middeleeuwen. Zij is in de eerste plaats grootoma en dan pas circusartieste.
 • CHRIS VAN LAERE

  2 weken geleden
  In elke familie komen er problemen voor maar de koninklijke familie moet maar haar kleine teen uitsteken en er volgt kritiek. Met zoiets intiems als een doopfeest heeft niemand zaken. Als ze gaat toont het aan dat ze naast Queen nog altijd oma is.
 • Luc Deville

  2 weken geleden
  Protocol, protocol. Een doop is een familie aangelegenheid. Zelfs al is het haar honderdste kleinkind of achterkleinkind het protocol heeft daar niks, maar dan ook niks mee te maken. Het is een fundamenteel mensenrecht dat een grootmoeder grootvader zelf en in alle vrijheid kan beslissen de aanwezigheid bij de doop van de zoon of dochter van een kleinkind of ieder welk kind in of buiten haar of zijn faminie.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.