De Queen liep arm in arm met Andrew tijdens de herdenkingsdienst van prins Philip.
Volledig scherm
De Queen liep arm in arm met Andrew tijdens de herdenkingsdienst van prins Philip. © AP

“Queen ging tegen de wil van Charles en William in toen ze prins Andrew meebracht naar herdenkingsdienst”

RoyaltyKroonprins Charles en zijn zoon, prins William, vinden het niet fijn dat de Queen arm in arm liep met prins Andrew, tijdens de herdenkingsdienst van haar echtgenoot prins Philip. De 95-jarige monarch zou daarmee rechtstreeks tegen hun wil zijn ingegaan. “Andrew is duidelijk nog altijd haar favoriete zoon.” 

24 reacties

 • Eveline Van den Hout

  12 maanden geleden
  Er is niets bewezen en het betreft hier een relatie tussen moeder en zoon en daar moeten wij niet in tussenkomen.
 • Gerard Braeckmans

  12 maanden geleden
  Ik denk dat de Queen de baas is tot ze in de kist ligt. En dan nog!
 • Johan hendrickx

  12 maanden geleden
  Geen proces geweest en niets bewezen... hij heeft wel zijn aanstaande proces afgekocht voor enkele miljoenen, blijkbaar is dat voor enkelen geen bezwaar.
 • luc dierick

  12 maanden geleden
  EN dan verbaast zijn dat de samenleving verloedert als men zelf geen beetje ETHIEK heeft
 • Anne JACOBS

  12 maanden geleden
  Groot gelijk wat haar beslissingen zijn, She's the Queen!
 1. Hypocriet of net slim? Prins Harry claimt de spotlights tijdens rechtszaak: “Duidelijke boodschap aan de pers, maar ook aan zijn vader”
  PREMIUM
  Royalty
  1

  Hypocriet of net slim? Prins Harry claimt de spotlights tijdens rechtszaak: “Duidelijke boodschap aan de pers, maar ook aan zijn vader”

  Prins Harry (38) verstopt zich niet meer voor de camera’s. De hertog van Sussex kwam maandag onaangekondigd opdagen op de hoorzitting van zijn proces tegen Associated Newspapers. Lachend en wuivend naar de aanwezige pers stapte hij naar binnen. Dezelfde pers die hij met enkele rechtszaken de oorlog verklaarde. Pure hypocrisie, vinden veel Britten, maar onze royalty-expert Wim Dehandschutter ziet eerder een slim, uitgekiend plan. “Gewenteld in zijn slachtofferrol zal hij altijd opgejaagd worden.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.