RTBf
Volledig scherm
© RTBf

Queen Elizabeth viert 70-jarig troonjubileum groots: concert met wereldsterren en extra vakantiedagen voor Britten

RoyaltyOp 6 februari 2022 zit Queen Elizabeth (95) maar liefst 70 jaar op de troon van het Verenigd Koninkrijk. Een mijlpaal die gevierd moet worden, want ze is daarmee de langst regerende Britse monarch ooit. Aan Buckingham Palace geven wereldsterren daarom volgend jaar een groot concert en ook toeschouwers zijn toegelaten.

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Gravin Eloise debuteert als schrijfster met boek over haar leefgewoontes
  Royalty

  Gravin Eloise debuteert als schrijf­ster met boek over haar leefgewoon­tes

  Donderdag komt het eerste boek van gravin Eloise van Oranje (19) uit. In ‘Learning By Doing’ geeft de dochter van de Nederlandse prins Constantijn (51) en prinses Laurentien (55) antwoorden op vragen die ze van haar volgers krijgt over onder meer kleding, het studentenleven en voeding. “Ik wil mijn lezers natuurlijk meer over mezelf vertellen. Maar mijn boodschap is vooral: doe lekker je ding en wees jezelf”, aldus de ‘gravinfluencer’.