Queen Elizabeth met prins Harry en Meghan Markle.
Volledig scherm
PREMIUM
Queen Elizabeth met prins Harry en Meghan Markle. © AP

Queen Elizabeth ‘verheugd’ na zwangerschap Meghan Markle, maar is dat écht zo? “Het paleis is alweer in snelheid gepakt”

RoyaltyDe Britse prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) verwachten een broertje of zusje voor hun zoontje Archie. Dat heeft een woordvoerder van het koppel bevestigd. “De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig omdat ze hun tweede kindje verwachten”, klonk het in een verklaring, waar de Queen volgens kenners echter niet op de hoogte van was. Zorgt het vlak voor de langverwachte evaluatie van de Megxit op 1 maart nu voor nieuwe spanningen? Dit is wat royaltykenners écht weten over de aankondiging van prins Harry en Meghan Markle.

5 reacties

 • Hilde Bruyninckx

  1 jaar geleden
  Ik dacht dat ze uit het koningshuis gestapt zijn om net al die media-aandacht te vermijden, terwijl ze net nu in eerste instantie diezelfde media gebruiken om heuglijk persoonlijk nieuws te melden?? Begrijpe wie kan! Alles voor de aandacht zeker?
 • Mi Janssens

  1 jaar geleden
  Proficiat aan het fijne koppel en na een miskraam wacht men inderdaad langer om het bekend te maken.
 • Didi Bellens

  1 jaar geleden
  Nu zit Meghan safe met haar 2 kids.
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 jaar geleden
  als ze niet willen dat de Queen het als eerste wist moeten ze echt alle banden verbreken met dat koningshuis en niet met een been wel en het andere niet.
 • johan fransaert

  1 jaar geleden
  dit is nou net de reden waarom ze beiden het UK hebben verlaten te veel bemoeienissen vanwege de queen en haar entourage.
 1. Prinses Delphine én prinses Claire weer aanwezig bij nationale feestdag, koning Albert en Paola sturen kat
  Royalty
  3

  Prinses Delphine én prinses Claire weer aanwezig bij nationale feestdag, koning Albert en Paola sturen kat

  Het paleis heeft bekendgemaakt welke leden van de koninklijke familie hun opwachting zullen maken tijdens de feestelijkheden voor de nationale feestdag op 21 juli. Zo zullen prinses Delphine (54) en haar man Jim O’Hare (58) voor het tweede jaar te zien zijn tijdens het jaarlijkse defilé. Koning Albert (88) en koningin Paola (84) zullen dan weer afwezig zijn: het koppel heeft sinds de troonswisseling in 2013 geen enkele nationale feestdag meer bijgewoond.