Queen Elizabeth met prins Harry en Meghan Markle.
Volledig scherm
PREMIUM
Queen Elizabeth met prins Harry en Meghan Markle. © AP

Queen Elizabeth ‘verheugd’ na zwangerschap Meghan Markle, maar is dat écht zo? “Het paleis is alweer in snelheid gepakt”

RoyaltyDe Britse prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) verwachten een broertje of zusje voor hun zoontje Archie. Dat heeft een woordvoerder van het koppel bevestigd. “De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig omdat ze hun tweede kindje verwachten”, klonk het in een verklaring, waar de Queen volgens kenners echter niet op de hoogte van was. Zorgt het vlak voor de langverwachte evaluatie van de Megxit op 1 maart nu voor nieuwe spanningen? Dit is wat royaltykenners écht weten over de aankondiging van prins Harry en Meghan Markle.

4 reacties

 • Mi Janssens

  1 week geleden
  Proficiat aan het fijne koppel en na een miskraam wacht men inderdaad langer om het bekend te maken.
 • Didi Bellens

  1 week geleden
  Nu zit Meghan safe met haar 2 kids.
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 week geleden
  als ze niet willen dat de Queen het als eerste wist moeten ze echt alle banden verbreken met dat koningshuis en niet met een been wel en het andere niet.
 • johan fransaert

  1 week geleden
  dit is nou net de reden waarom ze beiden het UK hebben verlaten te veel bemoeienissen vanwege de queen en haar entourage.
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Waarom prins Philip geen ‘koning’ genoemd mag worden, maar Kate wél koningin wordt als William aan de macht komt
  Royalty

  Waarom prins Philip geen ‘koning’ genoemd mag worden, maar Kate wél koningin wordt als William aan de macht komt

  Prins Philip is al 73 jaar getrouwd met Queen Elizabeth II. Normaal gezien zou je verwachten dat de echtgenoot van een koningin de titel ‘koning’ draagt, maar niets is minder waar. Philip is al zijn hele leven ‘slechts’ een prins en zal dat ook blijven. Kate Middleton, daarentegen, zal wél de titel van koningin krijgen als haar echtgenoot William de troon bestijgt.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'