Queen Elizabeth vandaag niet aanwezig bij dankmis voor jubileum: “Opmerkelijk, want dit wilde ze écht niet missen”

RoyaltyDe Queen sloot donderdagavond haar eerste jubileumdag af met een ceremonie met lichtbakens. In totaal werden er in het Verenigd Koninkrijk en in de hoofdsteden van de landen van het Gemenebest meer dan 3.500 lichten aangestoken. Het einde van een eerste, geslaagde jubileumdag, al valt het nog af te wachten of de Queen de komende dagen nog wel zal kunnen deelnemen.  De kerkdienst in St Paul’s Cathedral vrijdag zal ze niet meer bijwonen. Dat meldde Buckingham Palace gisteren nog. 

21 reacties

 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Ze zal daar zeker gemist worden. Mij zouden ze niet buiten zien voor die bende profiteurs.
 • Marc Brees

  2 maanden geleden
  Dat mens is op, waarom geeft zij de fakkel niet door ?
 • Paul Van den Berge

  2 maanden geleden
  Ongelofelijk dat die persé nog wilt blijven zitten. Alle records heeft ze allang verbroken. Tijd voor verandering.
 • Norbert Corten

  2 maanden geleden
  Mooie ceremonie van pomp and circumstances voor wie daar van houdt, ieder zijn ding, moest er zoveel volk tijdens een voetbal evenement zijn dan waren er gegarandeerd vechtpartijen, hier was iedereen sereen en gelukkig.
 • monique bolen

  2 maanden geleden
  Pieter Janssen ik wilde juist het zelfde schrijven, velen beseffen dit niet ook hun in leven zijnde weduwen krijgen een royale vergoeding zolang ze leven, wie zijn wij om ons te moeien in andere landen als de bevolking daar mee akkoord gaat.
 1. “Ze vreesde dat ze vermoord zou worden”: bodyguard van prinses Diana doet boekje open over haar dood
  PREMIUM
  Royalty

  “Ze vreesde dat ze vermoord zou worden”: bodyguard van prinses Diana doet boekje open over haar dood

  25 jaar na de dood van prinses Diana en haar minnaar Dodi Al-Fayed in 1997 raakt de wereld nog steeds niet uitgepraat over de zaak. Want, wat gebeurde er écht in die tunnel in de Franse hoofdstad? Gaat het wel degelijk om een fataal auto-ongeval, of was er toch meer aan de hand? Lee Sansum (60), ten tijde van het ongeval één van Diana’s bodyguards, schreef een nieuw boek over zijn ervaringen: “Diana zou hier vandaag nog zijn, als ik van dienst was geweest tijdens de nacht dat ze stierf.”