De familie deelt een foto van koning George VI en Queen Elizabeth The Queen Mother, de ouders van de huidige koningin Elizabeth, voor de brokstukken.
Volledig scherm
De familie deelt een foto van koning George VI en Queen Elizabeth The Queen Mother, de ouders van de huidige koningin Elizabeth, voor de brokstukken. © Twitter @TheRoyalFamily

Queen Elizabeth herdenkt bombardement op Buckingham Palace met unieke foto en aangrijpend verslag

RoyaltyDe Britse koninklijke familie staat stil bij de bombardementen op Buckingham Palace in 1940. Dat was zondag precies tachtig jaar geleden. De familie plaatst daarbij een foto van koning George VI en Queen Elizabeth The Queen Mother, de ouders van de huidige koningin Elizabeth (94), voor de brokstukken.

0 reacties

 1. “Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij”
  Royalty

  “Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij”

  Dat prins Harry (36) z'n memoires zou uitbrengen, was al langer bekend - tot groot ongenoegen van de Britten. Maar de prins zou nog wel meer schrijfsels in petto hebben. Met uitgeverij Penguin Random House heeft hij een deal voor vier boeken gesloten, waarbij ook z'n echtgenote Meghan Markle een graantje mag meepikken. Dat schrijft Daily Mail. Opvallend: het tweede boek van Harry zou pas gepubliceerd worden als de Queen overleden is.
 2. Britten bestoken Buckingham Palace en eisen verantwoording van prins Andrew: “Hij heeft de bodem bereikt”
  Royalty

  Britten bestoken Buckingham Palace en eisen verantwoor­ding van prins Andrew: “Hij heeft de bodem bereikt”

  De Britse prins Andrew (60) komt steeds meer onder druk te staan om met de FBI te praten over de misdaden en het seksnetwerk van Jeffrey Epstein. Er zijn al dagenlang hevige protesten gaande voor de poorten van Buckingham Palace in Londen, nadat bekend raakte dat Andrew en de Queen een crisisberaad hebben gehouden over zijn toekomst binnen de monarchie. Volgens royaltykenner Camilla Tominey is de prins kapot van alle tegenstand en heeft hij intussen “de bodem bereikt.”