De familie deelt een foto van koning George VI en Queen Elizabeth The Queen Mother, de ouders van de huidige koningin Elizabeth, voor de brokstukken.
Volledig scherm
De familie deelt een foto van koning George VI en Queen Elizabeth The Queen Mother, de ouders van de huidige koningin Elizabeth, voor de brokstukken. © Twitter @TheRoyalFamily

Queen Elizabeth herdenkt bombardement op Buckingham Palace met unieke foto en aangrijpend verslag

RoyaltyDe Britse koninklijke familie staat stil bij de bombardementen op Buckingham Palace in 1940. Dat was zondag precies tachtig jaar geleden. De familie plaatst daarbij een foto van koning George VI en Queen Elizabeth The Queen Mother, de ouders van de huidige koningin Elizabeth (94), voor de brokstukken.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Britten bestoken Buckingham Palace en eisen verantwoording van prins Andrew: “Hij heeft de bodem bereikt”
  Royalty

  Britten bestoken Buckingham Palace en eisen verantwoor­ding van prins Andrew: “Hij heeft de bodem bereikt”

  De Britse prins Andrew (60) komt steeds meer onder druk te staan om met de FBI te praten over de misdaden en het seksnetwerk van Jeffrey Epstein. Er zijn al dagenlang hevige protesten gaande voor de poorten van Buckingham Palace in Londen, nadat bekend raakte dat Andrew en de Queen een crisisberaad hebben gehouden over zijn toekomst binnen de monarchie. Volgens royaltykenner Camilla Tominey is de prins kapot van alle tegenstand en heeft hij intussen “de bodem bereikt.”
 1. Geen Emmy Award voor Oprah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar
  TV

  Geen Emmy Award voor Op­rah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar

  Het interview dat Oprah Winfrey (67) had met prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (40) heeft dit weekend geen Primetime Creative Emmy Award gewonnen. Het programma was genomineerd in de categorie beste non-fictie special met presentatie, maar de Emmy ging naar het programma ‘Searching for Italy’ van acteur Stanley Tucci. ‘The Queen’s Gambit’ was de grote winnaar van de avond met maar liefst negen Creative Arts Emmy’s.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.