REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Queen Elizabeth en prins Philip wonen al een jaar apart

RoyaltyHet is intussen een jaar geleden dat de Britse prins Philip (97) met pensioen ging. Sindsdien woont hij op het domein van Sandringham, 200 kilometer van het kasteel van Windsor, waar koningin Elizabeth II (92) volop blijft meedraaien. "De Queen mist haar man erg", klinkt het in koninklijke kringen. 

22 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Als je zoveel van je man houdt, ga je toch geen 200 km van hem afwonen maar samen genieten van een al dan niet welverdiend pensioen!
 • Olivier De Maeght

  3 jaar geleden
  92 jaar.... dat is stokoud! Toch blijft the Queen het land dienen tot haar overlijden. Veel andere staatshoofden hadden al lang hun pensioen genomen, maar zij kiest voor duty en haar man komt op de tweede plaats!! Daar kan je alleen maar het allergrootste respect voor hebben! De argumenten over rijkdom van sommigen zijn hier echt irrelevant.
 • ANN LIMBOS

  3 jaar geleden
  Als ge geld genoeg hebt...
 • Hubert Peelman

  3 jaar geleden
  Als je die twee verblijven niet zelf moet betalen ... Hypocriet !
 • Danni Van Driessche

  3 jaar geleden
  Een lat relatie moet kunnen
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.