AP
Volledig scherm
© AP

Queen Elizabeth deelt dierbare foto van haar en Philip

Koningin Elizabeth heeft op de avond voor de begrafenis van haar man Philip een foto van hen samen gedeeld. Dat deed het Britse koninklijk huis namens haar op Twitter. De reacties op het sociale platform stromen binnen.

5 reacties

 • Jean De Jaegher

  1 maand geleden
  Kijk goed: ook haar ogen stralen de lach uit. Ik ken veel vrouwen van wie de lach om de mond blijft maar de ogen dofheid uitstralen. Dat hou je geen 72 jaar vol.
 • magda de munck

  1 maand geleden
  Zo fantastisch was dat huwelijk nu ook weer niet, maar van de doden niets dan goed!
 • Severine Cap

  1 maand geleden
  Oprechte deelneming, Philip was een mooi man en Elisabeth een zeer sterke vrouw. Sterkte aan haar en de familie.
 • wim CLAES

  1 maand geleden
  innige deelneming, de wereld is een goede man kwijt.
 • imke de meester

  1 maand geleden
  heel mooie foto en ze lachen beiden, zeer uitzonderlijk. Ik heb er ook veel van mijn man en mezelf maar die blijven in mijn kast liggen voor de privacy.....
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Prins Harry maakt indruk met speech over coronavaccin: “Het moet voor iedereen beschikbaar zijn”
  Play
  Royalty

  Prins Harry maakt indruk met speech over coronavac­cin: “Het moet voor iedereen beschik­baar zijn”

  Prins Harry (36) vindt dat elk land voldoende coronavaccins tot zijn beschikking moet krijgen. Dat zei de prins volgens Amerikaanse media in een toespraak tijdens het digitale vaccinatiebenefietconcert ‘VAX LIVE: The Concert to Reunite the World’, dat zondag werd opgenomen. Het was zijn eerste publieke verschijning sinds de begrafenis van zijn grootvader, prins Philip.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"