Elizabeth II en Queen Consort Camilla.
Volledig scherm
Elizabeth II en Queen Consort Camilla. © AP

Queen Consort Camilla schaft traditie af die Elizabeth na aan het hart lag: “Het einde van een tijdperk”

RoyaltyCamilla (75), de nieuwe Britse Queen Consort, mag dankzij haar rol als echtgenote van de koning bepaalde beslissingen nemen over de werking van het paleis. Ze zal dat niet op dezelfde manier aanpakken als Elizabeth, zo vertellen insiders aan ‘The Mirror’. “De Queen was erg gehecht aan haar hofdames, Camilla hoeft er geen.”

11 reacties

 • Marie-Louise Albertine mathys

  2 maanden geleden
  Hopelijk een beetje verandering bij het paleis in Engeland van King Charles.
 • Frank Van Gucht

  2 maanden geleden
  Geef hen een ceremoniële functie en schaf de dotatie af.Daar zullen ze geen boterham minder voor eten dankzij hun aandelen van BP..
 • Alice Van Swijgenhoven

  2 maanden geleden
  Wat kunnen die zand in de ogen smijten van we kleine man, ze bezitten miljarden waar moeten die dan nog op besparen!!! 🤔 De kleine man onderhouden ze toch en daar zeggen ze niet neen op dat zou pas besparing zijn, dat ze eens werken voor het hun loon zoals iexer burger. Stop met al die komedie
 • Roger Poot

  2 maanden geleden
  Tja, veel besparen zal er niet aan zijn. De hofdames krijgen geen loon en zijn dames uit de rijkere aristocratie die deze functie eerder zien als een eer. Ja, dichter bij de zon kan je niet komen. En denk nu niet dat Camilla geen kapper of kleedster meer zal hebben. (Anneliese)
 • Peggie Van Audenhove

  2 maanden geleden
  Ik vind het een goede evolutie, hofdames die je haar kammen en je helpen met aankleden was misschien nuttige hulp voor een dame van 96 jaar. In het RVT heet die functie tegenwoordig "bejaardenverzorgster". En als ik zo hoor zijn de hofdames zelf ook dringend aan een welverdiend pensioen toe met 60 jaar dienst.