Privéfilmpjes van Nederlandse prinses Alexia gaan viraal via TikTok

RoyaltyIn 2020 had ze nog een eigen TikTok-kanaal, maar nadat de media daar weet van kreeg, werd het account snel weer opgedoekt. En toch blijven de filmpjes van de Nederlandse prinses Alexia (17) maar opduiken. De beelden worden gretig verspreid via allerlei profielen op TikTok, waar ze miljoenen keren bekeken worden. In de filmpjes zien we de prinses dansen, playbacken en plezier maken met haar vriendinnen.

3 reacties

 • willy zachel

  1 maand geleden
  Prinses of géén prinses ! Het is en blijft een jong meisje in de puberteit ! En daar is niets op zanger merken !
 • Sander Koper

  1 maand geleden
  Niks mis mee, een Princes van het volk heerlijk normaal, gewoon jong en genieten van het leven. Ben erg blij met ons Koningshuis
 • sandy visser

  1 maand geleden
  sorry hoor maar volgens mij gebeurt er niets verkeerd en gedraagt ze zich als een 'normaal' tienermeisje. Heerlijk ga zo door meid lekker jezelf zijn.
 1. Testament van prins Philip blijft nog 90 jaar geheim: “Uitzonderlijke omstandigheden”
  Royalty
  1

  Testament van prins Philip blijft nog 90 jaar geheim: “Uitzonder­lij­ke omstandig­he­den”

  Het testament van de overleden prins Philip moet niet openbaar gemaakt worden. De Britse krant The Guardian vond het onrechtvaardig dat de pers werd uitgesloten op de hoorzitting rond het document en zette een rechtszaak in gang. Die verloren ze, want de rechters beslisten dat het om een uitzonderlijke situatie gaat. “De hoorzitting is een enorm gevoelig moment voor de koninklijke familie.”
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 1. BBC-fotograaf waarschuwt: “Ik heb foto van prins Andrew die koninklijke familie kan ruïneren”
  Royalty
  25

  BBC-fotograaf waarschuwt: “Ik heb foto van prins Andrew die koninklij­ke familie kan ruïneren”

  De Britse prins Andrew (62) is nu al een tijdje van het toneel verdwenen, maar dat betekent niet dat de storm is gaan liggen. Zo waarschuwt een fotograaf, die aanwezig was tijdens het beruchte interview dat Andrew in 2019 gaf aan de BBC, dat hij een foto van de prins heeft die de koninklijke familie zou kunnen verwoesten. Andrew zou er al meermaals op aangedrongen hebben dat het beeld nooit openbaar wordt gemaakt.