Prins Harry werd achtervolgd door een privé-detective.
Volledig scherm
Prins Harry werd achtervolgd door een privé-detective. © Photo News

Privédetective heeft spijt dat hij prins Harry in de gaten hield en biedt excuses aan

RoyaltyEen privé-detective heeft tegenover de BBC zijn excuses aan prins Harry (37) aangeboden. Gavin Burrows heeft er, achteraf gezien, spijt van dat hij Harry en diens toenmalige vriendin Chelsy Davy sterk in de gaten hield omdat ze in de media zo populair waren, zo vertelt hij aan de BBC. Het stel had van 2004 tot 2010 een knipperlichtrelatie.

0 reacties

 1. Het ‘schandaalhuwelijk’ van Leopold II en prostituee Blanche: “Na z’n dood ging ze er met z'n fortuin vandoor”
  PREMIUM
  Royalty
  4

  Het ‘schandaal­hu­we­lijk’ van Leopold II en prostituee Blanche: “Na z’n dood ging ze er met z'n fortuin vandoor”

  Prins Laurent bezorgt de koninklijke familie af en toe kopzorgen, maar die verbleken in het niets bij het schandaal dat koning Leopold II veroorzaakte begin vorige eeuw. De minderjarige prostituee Blanche Delacroix slaagde er toen in het hart van de vorst te veroveren. En z’n fortuin, want later verdween Blanche als een dief in de nacht met het leeuwendeel van de bezittingen van de vorst. Tot grote woede van het volk. “Via een ondergrondse tunnel kon ze de Koninklijke Villa binnendringen.”
 2. William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstconcert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”
  Royalty

  William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstcon­cert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

  Het ziet er niet goed uit voor de samenwerking tussen de Britse staatszender BBC en het lokale koningshuis. Nadat BBC de controversiële documentaire ‘The Princes and the Press’ uitzond, over de vete tussen prinsen William en Harry, weigeren de royals om in de toekomst nog met de zender samen te werken. William (39) en zijn echtgenote Kate (39) voegen meteen de daad bij het woord, en nodigen BBC niet uit voor hun jaarlijkse kerstconcert.
 1. Woedende royals plannen boycot BBC na docu over Harry en William: “Verraden door ‘trouwe’ bondgenoot”
  PREMIUM
  Royalty

  Woedende royals plannen boycot BBC na docu over Harry en William: “Verraden door ‘trouwe’ bondgenoot”

  Geen dag rust voor de Britse Queen: naast de schandalen rond prins Andrew en prins Charles hangt haar nu ook een heuse vete met de BBC boven het hoofd. De overheidszender bracht maandag het eerste deel van een veelbesproken docu over de ‘administratieve oorlog’ tussen Harry en William, waarin ze paleismedewerkers aan het woord laten. De royals zijn woedend en dreigen zelfs met een boycot, wat het einde zou betekenen van een bondgenootschap dat al decennia lang duurt. Wat werd er precies gezegd in die docu? Waarover gaat deel twee? En waarom neemt de BBC dit risico?