Prins Harry werd achtervolgd door een privé-detective.
Volledig scherm
Prins Harry werd achtervolgd door een privé-detective. © Photo News

Privédetective heeft spijt dat hij prins Harry in de gaten hield en biedt excuses aan

RoyaltyEen privé-detective heeft tegenover de BBC zijn excuses aan prins Harry (37) aangeboden. Gavin Burrows heeft er, achteraf gezien, spijt van dat hij Harry en diens toenmalige vriendin Chelsy Davy sterk in de gaten hield omdat ze in de media zo populair waren, zo vertelt hij aan de BBC. Het stel had van 2004 tot 2010 een knipperlichtrelatie.

0 reacties

 1. William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstconcert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”
  Royalty

  William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstcon­cert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

  Het ziet er niet goed uit voor de samenwerking tussen de Britse staatszender BBC en het lokale koningshuis. Nadat BBC de controversiële documentaire ‘The Princes and the Press’ uitzond, over de vete tussen prinsen William en Harry, weigeren de royals om in de toekomst nog met de zender samen te werken. William (39) en zijn echtgenote Kate (39) voegen meteen de daad bij het woord, en nodigen BBC niet uit voor hun jaarlijkse kerstconcert.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Woedende royals plannen boycot BBC na docu over Harry en William: “Verraden door ‘trouwe’ bondgenoot”
  PREMIUM
  Royalty

  Woedende royals plannen boycot BBC na docu over Harry en William: “Verraden door ‘trouwe’ bondgenoot”

  Geen dag rust voor de Britse Queen: naast de schandalen rond prins Andrew en prins Charles hangt haar nu ook een heuse vete met de BBC boven het hoofd. De overheidszender bracht maandag het eerste deel van een veelbesproken docu over de ‘administratieve oorlog’ tussen Harry en William, waarin ze paleismedewerkers aan het woord laten. De royals zijn woedend en dreigen zelfs met een boycot, wat het einde zou betekenen van een bondgenootschap dat al decennia lang duurt. Wat werd er precies gezegd in die docu? Waarover gaat deel twee? En waarom neemt de BBC dit risico?
 2. Hij wou hem al verkopen, maar nu pas heeft prins Andrew z’n Zwitserse chalet afbetaald: “De oorlog is over”
  Royalty
  2

  Hij wou hem al verkopen, maar nu pas heeft prins Andrew z’n Zwitserse chalet afbetaald: “De oorlog is over”

  Prins Andrew (61) heeft de schuld die hij nog open had staan voor de aankoop van een chalet in Zwitserland eindelijk afbetaald. De voormalige eigenares zegt tegen de Britse krant ‘Daily Mail’ dat de zoon van koningin Elizabeth (95) het geld heeft overgemaakt. "De oorlog is over", klinkt het. Enkele dagen geleden raakte nog bekend dat Andrew de chalet wil verkopen om z'n gerechtskosten te betalen.