De Noorse prinses Märtha Louise en haar partner Durek Verrett gaven hun eerste grote tv-interview.
Volledig scherm
PREMIUM
De Noorse prinses Märtha Louise en haar partner Durek Verrett gaven hun eerste grote tv-interview. © EPA

Prinses Märtha Louise en haar sjamaan bijten van zich af: “Ze verklaren mij gek, maar dat deden ze met alle pioniers”

RoyaltyAl sinds ze in 2019 een koppel vormen, zorgen de Noorse prinses Märtha Louise (50) en Durek Verrett (47) voor heel wat controverse. Ze kregen bakken kritiek omdat Durek als sjamaan de kost verdient met ‘spirituele praktijken’, en zelfs de Noorse koning Harald (85), de vader van Märtha Louise, uitte onlangs zijn twijfels. In een uitgebreid interview op de Noorse televisie reageert het koppel nu op alle commotie: “Ik ben blij dat mijn vader zich uitsprak, want het is waar.”

4 reacties

 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Alles wat een beetje buiten de lijnen ligt, wordt voor gek verklaard. Vaak is het helaas net andersom. Niets mis met sjamanisme. Mensen zou terug verbinding met zichzelf en de natuur moeten krijgen. Ze denken dat ze het allemaal weten. In werkelijkheid is het andersom. De wijsheid ligt elders.
 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Het is niet omdat je blauw bloed hebt dat je ook met een gezond stel hersenen geboren werd.
 • Hugo Coen

  2 maanden geleden
  Heel veel pioniers in de geschiedenis werden inderdaad voor gek verklaard ... en waren het ook!
 • Bert Vandamme

  3 maanden geleden
  Regelrechte schande dat zoiets gewoon toegelaten wordt! Ze zouden beter het goede voorbeeld geven aan de bevolking.
 1. Het turbulente liefdesverhaal van prinses Märtha Louise en haar sjamaan: “We hebben drie tot vier keer per dag seks”
  PREMIUM
  Royalty

  Het turbulente liefdesver­haal van prinses Märtha Louise en haar sjamaan: “We hebben drie tot vier keer per dag seks”

  Huwelijksklokken in Noorwegen: prinses Märtha Louise (50) is officieel verloofd met haar beruchte vriend Durek Verrett (47). Daarmee legt de dochter van koning Harald (85) de harde kritiek op haar wederhelft, een omstreden biseksuele sjamaan die de kost verdient met ‘spirituele praktijken’, definitief naast zich neer. Nochtans is sinds haar relatie haar inkomen gekelderd en moet ze een strijd voeren om haar koninklijke titels. Een portret van een eigenwijze prinses die zo in de ban is van haar geliefde dat ze haar hele hebben en houden ervoor op het spel zet. “Ik zou met een directeur of een Lord of iemand met een of andere hoge rang moeten zijn.”
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. De verlovingsring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”
  Royalty

  De verlovings­ring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”

  Nu het huwelijk van Charles en Diana, en vooral het stuklopen daarvan, centraal staat in ‘The Crown’, duiken er nieuwe details op over die periode. Zo ook over de verlovingsring die Diana destijds kreeg. De ring van - naar schatting - 390.000 pond (ongeveer 450.000 euro) schittert momenteel aan de hand van de prinses van Wales, Kate Middleton (40). Maar dat was bijna anders geweest.