Volledig scherm
© Oona

Prinses Louise loopt stage bij modehuis Scapa

RoyaltyPrinses Louise, de dochter van prins Laurent en prinses Claire, heeft er een bijzondere stage opzitten. De 15-jarige jongedame kon via haar schoolopleiding in Brussel een plek bij modehuis Scapa versieren. Daar mocht ze een week lang meevolgen bij de hofleverancier.

 1. “De koning zonder scrupules”: hoe Juan Carlos 5.000 minnaressen versleet en 17 buitenechtelijke kinderen kreeg
  PREMIUM
  Royalty

  “De koning zonder scrupules”: hoe Juan Carlos 5.000 minnares­sen versleet en 17 buitenech­te­lij­ke kinderen kreeg

  Krijgen we binnenkort alweer een nieuwe Belgische prinses? Het zou zowaar kunnen. De Gentse Ingrid Sartiau (54) sleept de Spaanse ex-koning Juan Carlos (82) voor de rechter, om te bewijzen dat hij wel degelijk haar vader is. Al is de Belgische sowieso niet de enige: volgens zijn intieme omgeving is Juan Carlos niet meer dan een seksverslaafde man zonder geweten, die duizenden bedpartners had en meerdere buitenechtelijke kinderen op de wereld zette waar hij nooit meer naar omkeek.
 2. Prins William overladen met lof na persoonlijke docu: “Prinses Diana zou zó trots zijn!”
  Royalty

  Prins William overladen met lof na persoonlij­ke docu: “Prinses Diana zou zó trots zijn!”

  Prins William (38) heeft een goede beurt gemaakt. Deze week werd op de Britse zender ITV zijn persoonlijke documentaire ‘Prince William: A Planet For Us All’ uitgezonden, een project dat hem nauw aan het hart ligt. In de film spreekt de prins zijn zorgen om de toestand van de wereld uit, een boodschap die warm werd onthaald door de kijkers. “De toekomst van de monarchie is in goede handen.”