AFP
Volledig scherm
© AFP

Prinses Haya is niet alleen: ex-vrouw emir van Dubai onthult vreselijke waarheid over leven aan het hof

RoyaltyPrinses Haya (45) zit nog altijd met de handen in het haar. De vrouw van de emir van Dubai, Mohammed bin Rashid al-Maktoum (70), nam de benen naar Londen om te kunnen ontsnappen aan haar verstikkende echtgenoot. De prinses vroeg asiel aan, in de hoop een nieuw leven in Europa op te kunnen bouwen, en voert een hevige juridische strijd over haar kinderen. Prinses Haya is echter niet alleen: in een exclusief interview met de Britse krant The Sunday Times getuigt Randa al-Banna (64), de eerste vrouw van de emir, over de onmenselijke en barbaarse handelwijzen die schuilgaan achter de muren van het paleis.

15 reacties

 • Geert Van de Moortele

  2 jaar geleden
  Vrouwen dienen in die landen als dressoir.Dress you up in my love.
 • Jan Depoortere

  2 jaar geleden
  Dat zie je toch gewoon al op zijn gezicht, het staat er in koeien van letters op.
 • DAVID VAN LAER

  2 jaar geleden
  En mensen met die geloofsovertuiging komen momenteel massaal in Europa aan, het zal u dochter maar wezen die met zulk sujet thuis komt. Wat vrouwen ginder tegenkomen met kinderen die ze niet meer mogen zien na de scheiding , ik ken enkele tientallen mannen die dit hier voor hebben met even dwars liggende vrouwen zoals die Emir.
 • Jackie Rodie

  2 jaar geleden
  Waar zit de gelijkheid
 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Dat zijn tirans en dictators tegelijk die Emirs .
 1. Nederlandse prinses Alexia loopt mee met klimaatmars in Wales
  Play
  Royalty

  Nederland­se prinses Alexia loopt mee met klimaat­mars in Wales

  De Nederlandse prinses Alexia (16) heeft meegelopen met een klimaatmars in Wales. Dat is te zien op beelden die haar school - het Atlantic College - deelt op Facebook. De jongeren zijn de straat opgegaan omdat ze niet tevreden zijn over de afspraken die zijn gemaakt op de klimaattop in Glasgow. Ze eisen ‘klimaatrechtvaardigheid’ en krijgen ook bijstand van de kostschool, die de mars trouwens zélf organiseerde. Op de beelden is de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima - die onlangs nog in opspraak kwam met gelekte ‘feestfoto’s’- te zien met een bord in haar handen, waarop een wereldbol en een leuze staat afgebeeld. En ook andere studenten hadden borden bij: “Word wakker, de klok tikt” en “SOS”, klonk de boodschap bij hen.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.