Twitter Belgian Royal Palace
Volledig scherm
© Twitter Belgian Royal Palace

Prinses Elisabeth vertrekt deze zomer op militair kamp (en oefent alvast in Leopoldsburg)

RoyaltyPrinses Elisabeth (20) is druk bezig met het verderzetten van haar militaire carrière, zo blijkt uit een bericht van het koninklijk paleis. De toekomstige koningin van ons land vertrek binnenkort op een militair kamp, waar ze haar skills nog zal aanscherpen. 

8 reacties

 • Karine Roeland

  4 maanden geleden
  Hoe kan ze er tijdens een militair kamp zo netjes en verzorgd bijlopen? Geen vuiltje aan de lucht. Inderdaad bij enig gevaar is zij en haar familie er als de kippen bij om zo snel mogelijk veilige oorden op te zoeken.
 • F. Madou

  4 maanden geleden
  Ben er zeker van dat haar vader, moeder en de rest van de kroost als het oorlog zou worden de eersten uit het land zouden zijn , daarna worden ze dan bestempeld als helden.
 • michel vandewiele

  4 maanden geleden
  Waarom is dit circus of beter gezegd poppenkast van dat middeleeuws gedoe nu nodig, en wij moeten dat allemaal betalen, ze zou beter eens een goeie studentenjob doen, zoals iedereen.
 • Carmen De Gussem

  4 maanden geleden
  Gewoon public relations verzorgen ,ze moeten toch iets doen voor het geld dat ze van de gemeenschap krijgen.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Alain : heel juist verwoord ! Ook mijn mening 👍
 1. Testament van prins Philip blijft nog 90 jaar geheim: “Uitzonderlijke omstandigheden”
  Royalty
  1

  Testament van prins Philip blijft nog 90 jaar geheim: “Uitzonder­lij­ke omstandig­he­den”

  Het testament van de overleden prins Philip moet niet openbaar gemaakt worden. De Britse krant The Guardian vond het onrechtvaardig dat de pers werd uitgesloten op de hoorzitting rond het document en zette een rechtszaak in gang. Die verloren ze, want de rechters beslisten dat het om een uitzonderlijke situatie gaat. “De hoorzitting is een enorm gevoelig moment voor de koninklijke familie.”