Prinses Elisabeth en koning Filip.
Volledig scherm
Prinses Elisabeth en koning Filip. © BELGA

Prinses Elisabeth moet Atlantic College in Wales verlaten

RoyaltyPrinses Elisabeth, de oudste dochter van koning Filip, komt terug naar België. Het Atlantic College in Wales, waar de 18-jarige troonopvolgster momenteel een opleiding volgt, heeft buitenlandse studenten gevraagd terug naar hun thuisland te gaan in verband met de coronacrisis.

4 reacties

 • lieve vanderstraeten

  3 jaar geleden
  Geen nood die zal niet met een gewoon vliegtuig waar wij inzitten terug komen, of misschien heel afgeschermd in eerste klas. Wij zullen zowiezo haar kosten mogen betalen!
 • Julien Dauwe

  3 jaar geleden
  Hoop voor haar dat ze vlot zal thuis geraken, nu luchtverkeer bijna volledig stil valt. Tenzij men een privé -of militair vliegerke gaat inzetten natuurlijk
 • Desiree VanMeulebeke

  3 jaar geleden
  Dit slaat toch nergens op? Als je verspreiding van het coronavirus wil voorkomen moet je je sociale contacten tot een minimum beperken en je zo weinig mogelijk in het openbaar begeven. Van de UK naar Belgie reizen is net het tegenovergestelde!! Laat haar maar net zoals iedereen geisoleerd op haar kamertje zitten!!
 • henri savelkoul

  3 jaar geleden
  De privé jet is al onderweg maar burger trek uw plan ik heb gebeld met de ambassade in Londen voor info en het antwoord was wij weten van niets zoek het maar uit
 1. In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba
  Royalty

  In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba

  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich op hun laatste avond in Aruba nog eens laten gaan. Ook prinses Amalia was van de partij om onder begeleiding van Caribische muziek de beentjes eens los te gooien. Het moment wordt een heus feest inclusief glitterende pakken en een fanfare. Markant detail: Amalia droeg tijdens het gebeuren dezelfde jurk als tijdens haar vakantie in Sevilla in 2019, waar ze toen de flamenco danste. Maar de koninklijke familie drong er toen op aan dat die beelden niet mochten verspreid worden.
 2. Het wulpse stalmeisje dat na de daad in rook opging: dit is Sasha Walpole, de vrouw die prins Harry ontmaagdde
  PREMIUM
  Royalty

  Het wulpse stalmeisje dat na de daad in rook opging: dit is Sasha Walpole, de vrouw die prins Harry ontmaagdde

  De lezers van zijn biografie ‘Reserve’ konden er alleen maar naar gissen. Maar nu is de identiteit van de mysterieuze ‘oudere vrouw’ die prins Harry ontmaagdde dan toch bekend. Haar naam is Sasha Walpole (40) en naar eigen zeggen kon ze niet blijven zwijgen. “Ik wilde dit onder controle krijgen voordat het mij begon te controleren”, zegt ze in ‘The Sun’, dat met het nieuws uitpakte. Het toont vooral aan dat Sasha van aanpakken weet, iets wat prins Harry vast zal kunnen beamen. Maar wie is deze ‘oudere vrouw’ nu eigenlijk écht?
 1. Pin-upmodel doet boekje open over dronken nacht met prins Harry: “Hij was als een beest”
  PREMIUM
  Royalty

  Pin-upmodel doet boekje open over dronken nacht met prins Harry: “Hij was als een beest”

  In zijn biografie ‘Reserve’ neemt prins Harry (38) geen blad voor de mond. Hij doet uit de doeken hoe hij zijn maagdelijkheid verloor, schrijft zonder schaamte over zijn penis en deelt straffe anekdotes van toen hij nog een feestbeest was. Spraakmakende verhalen, al krijgt de prins nu een koekje van eigen deeg: het Britse model Nicola McLean (41) beleefde naar eigen zeggen een “wilde dronken nacht” met de prins - terwijl ze getrouwd was - en is niet van plan om daarover te zwijgen. “Harry stak zijn hand uit en pakte me plots vast.”