Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Prinses Elisabeth defileert mee in de parade op 21 juli

RoyaltyIn 2020 werd de parade tijdens onze nationale feestdag een eerbetoon aan de coronaslachtoffers en aan de mensen die in de gezondheidszorg werken. Maar ook dit jaar krijgen we een speciale editie voorgeschoteld. Prinses Elisabeth (19) zal namelijk voor de eerste keer deelnemen aan de parade en mee marcheren in haar militaire kleding.

  1. Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confrontatie was hevig en bitter”
    Royalty
    13

    Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confronta­tie was hevig en bitter”

    Ze waren ooit ongelofelijk hecht met elkaar, maar de relatie tussen de prinsen William (38) en Harry (36) is de afgelopen jaren serieus bekoeld. Omdat de oudste vond dat zijn broer te snel wilde trouwen met Meghan Markle, maar ook vanwege een intense ruzie over pesten. Dat schrijft historicus Robert Lacey in enkele nieuwe hoofdstukken voor zijn boek ‘Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult’.