De prinses is zich fysiek grondig aan het voorbereiden op de zware opleiding.
Volledig scherm
PREMIUM
De prinses is zich fysiek grondig aan het voorbereiden op de zware opleiding. © Koninklijk Paleis

Prinses Elisabeth begint militaire opleiding met vier weken ‘Kamp Waes Light’: zo zal haar dag eruitzien

RoyaltyKroonprinses Elisabeth (18) gaat vanaf september een opleiding volgen aan de Koninklijke Militaire School (KMS). Moet ze als toekomstig staatshoofd en opperbevelhebber van de strijdkrachten een toelatingsexamen doen en hoe zal haar opleiding er precies uitzien? Professor Hedendaags geschiedenis Mark Van den Wijngaert verwacht in ieder geval geen problemen. “Ik twijfel er niet aan dat ze de groep zal kunnen volgen, ook bij de fysieke opdrachten.”

32 reacties

 • raymond van der craen

  3 jaar geleden
  Wie opperbevelhebber van ons leger wil worden moet de beste leerling van de klas zijn en moet zich nadien bewijzen in actieve dienst. Gaat zij dat zijn of gaat zij alles cadeau krijgen? Ik denk dit laatste.
 • Jamal Hajou

  3 jaar geleden
  Heel goed bezig
 • censor

  3 jaar geleden
  Dat "koninklijk domein" is ideaal om te joggen, voor één persoon natuurlijk.
 • Pascal Winters

  3 jaar geleden
  Die uitstraling, dat doorzettingsvermogen, allemaal positief. Dat is België! Fier België. Succesvolle toekomst voor ons toekomstige koningin!
 • Wilfried Vanden Berg

  3 jaar geleden
  De toekomst zal weer uitwijzen , hoeveel miljoenen zij aan de bevolking zal kosten . Zonder te moeten werken . Gemakkelijk verdiend, als iemand anders er moet voor opdraaien . Maar dat mag niet gezegd worden zeker ?