Diana was stikjaloers op het kindermeisje van Charles.
Volledig scherm
PREMIUM
Diana was stikjaloers op het kindermeisje van Charles. © HLN

Prinses Diana had bloedhekel aan haar kindermeisje: “Ze was ervan overtuigd dat Tiggy zwanger was van Charles”

RoyaltyDat de liefdesrelatie tussen wijlen prinses Diana en haar echtgenoot prins Charles (72) niet op rolletjes liep, weten we ondertussen al langer. Maar de zogenaamde lovers quarrels tussen de twee royals sleurden ook een hoop andere mensen mee in hun miserie. Zo moest de Britse openbare omroep BBC pas nog een enorme schadevergoeding betalen aan Tiggy Legge-Bourke (56), die destijds als kindermeisje voor het koppel werkte. Volgens de media zou Charles een affaire met haar hebben gehad, en haar bijgevolg zelfs zwanger hebben gemaakt. “De geruchten waren zo hardnekkig dat ze haar hele leven hebben verpest. Zelfs Diana geloofde het.” 

4 reacties

 • Linda Wellekens

  3 maanden geleden
  Wat een ellendig leven hebben die mensen : leugens, bedrog, verraad ... en overal en altijd naast de lijntjes kleuren omdat ze royals zijn. Goed dat Harry is ontsnapt !
 • Gerda Haubourdyn

  3 maanden geleden
  Charel had Camilla. En aan zijn "warme telefoontjes" te horen had hij méér dan de handen of broek vol aan zijn grote liefde. Ik geloof niet dat Charel behoefte had aan nog een minnares. Er circuleren veel roddels.
 • Elle Devee

  3 maanden geleden
  Zal wel waar zijn. De hardnekkige geruchten zijn er niet zomaar gekomen.
 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  en zo was het ook
 1. Prins Harry “kan niet terug naar Engeland” uit zorgen om veiligheid en dreigt met rechtszaak

  Prins Harry “kan niet terug naar Engeland” uit zorgen om veiligheid en dreigt met rechtszaak

  Prins Harry kan naar eigen zeggen “niet terugkeren naar Engeland" vanwege veiligheidsrisico's, en hij is bereid om actie te ondernemen om dat tegen te gaan. In een verklaring van zijn woordvoerder staat dat Harry, zijn vrouw Meghan en hun kinderen Archie en Lilibet, hun politie bescherming op kosten van de Britse overheid terugwillen. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de prins van plan is om juridische stappen te ondernemen tegen de regering over haar beslissing om die bescherming op te heffen.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.