Prinses Delphine en haar echtgenoot Jim O'Hare in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Laken
Volledig scherm
Prinses Delphine en haar echtgenoot Jim O'Hare in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Laken © EPA

Prinses Delphine woont voor het eerst jaarlijkse bijeenkomst van koninklijke familie bij: “Ze is hier volledig op haar plaats”

RoyaltyDe koninklijke familie heeft woensdag, zoals de traditie het wil, een eerbetoon gebracht aan de overleden leden van de familie. Ook prinses Delphine (52) en haar echtgenoot waren daarbij aanwezig. Het is de eerste keer sinds het vonnis dat Delphine op een jaarlijkse bijeenkomst wordt uitgenodigd, bevestigt een woordvoerder van het paleis. 

20 reacties

 • jeannine truyts

  4 dagen geleden
  dat wordt dan ook alweer een deftige 'onkostenvergoeding' ; uiteraard op te hoesten door de modale (p)elg ! of wat had u anders gedacht ? ... NONKELJEAN
 • Marc Van der Haeghen

  1 week geleden
  Het ging in het begin bij haar juist om de erkenning dat Koning Albert haar vader is, niet meer niet minder maar ja nu ze die heeft, heeft ze ook geld geroken.
 • Roger Rymen

  1 week geleden
  Wanneer gaat zij ook een genereuze dotatie uit de zak van de belastingbetaler opeisen? Net zoals haar vader, halfbroers, halfzusters, neven en nichten, achterneven en achternichten?
 • luc begine

  1 week geleden
  Ze heeft het recht van bij geboorte om hier aanwezig te zijn, en royalties zijn ook maar mensen punt uit en een mooi gebaar van Koning Filip waarvoor respect om zijn vader te overtuigen om zijn halfzus te erkennen...bravo Sire
 • Jean West

  1 week geleden
  Bij mij konden ze de pot op. Jaren verzwegen, jaren gelogen en dan nog via juridische stappen zijn dochter erkend. Dat was koning van België.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen