Delphine toont de Never Give Up-Dress. Elke jurk draagt een boodschap
Volledig scherm
PREMIUM
Delphine toont de Never Give Up-Dress. Elke jurk draagt een boodschap © Olivier Polet

Prinses Delphine verkoopt draagbare kunst van 1.550 euro per stuk: “Mensen denken dat ik nu alleen nog in de zetel zit en bonbons eet”

RoyaltyEen kunstwerk van Delphine van Saksen-Coburg kan je nu ook dragen. De prinses ontwierp drie jurken en een blouse met felle kleuren en geschreven woorden. Ze hebben opmerkelijke namen, zoals de “Never Give Up Life” Dress en de “Love Goes Around” Blouse. Maar: “Noem het geen mode”, zegt Delphine, die ook vertelt hoe het nu met haar gaat. “Mensen denken dat ik nu alleen nog in de zetel zit en bonbons eet, maar ik werk meer dan vroeger.”

23 reacties

 • joan edi

  2 maanden geleden
  Mag men een maandelijkse afbetaling aanvragen ?
 • Paul Van Nieuwenhove

  2 maanden geleden
  Prachtige kleren zeer mooi .
 • guy Van Deun

  2 maanden geleden
  Ze heeft duidelijk behoefte aan rust, en goesting is voor iedereen verschillend, mijn smaak is toch gelukkig helemaal anders dan van onze koninklijke hoogheid.
 • Jean Schepens

  3 maanden geleden
  voor "slechts" 1550 euro/stuk ; inderdaad ; waarlijk "een koopje" ! ... NONKELJEAN
 • Frans Van Hoyweghen

  3 maanden geleden
  Ik lees hier -de leeftijd en het figuur- dan mag ze toch wat op haar figuurke gaan letten en geen bonbons eten.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Prins Andrew heeft kersverse kleindochter nog niet ontmoet omdat hij zich schuilhoudt: “Hij durft Schotland niet te verlaten”
  Royalty
  6

  Prins Andrew heeft kersverse kleindoch­ter nog niet ontmoet omdat hij zich schuil­houdt: “Hij durft Schotland niet te verlaten”

  Prinses Beatrice (33), de oudste dochter van de Britse prins Andrew (61), is vorige week zaterdag bevallen van een dochtertje. Toch heeft Andrew zijn kersverse kleinkind nog niet bezocht. De prins houdt zich nog steeds schuil in Schotland, waar hij de advocaten van Virginia Giuffre probeert te ontwijken. Zij proberen hem al weken te dagvaarden voor zijn rechtszaak.