Prinses Delphine onthult lintje van Pink Ribbon

RoyaltyPink Ribbon, de nationale organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker, heeft dinsdag haar nieuwe campagne gelanceerd. Dat gebeurde in aanwezigheid van prinses Delphine, die dit jaar het lintje mocht ontwerpen.

5 reacties

 • Paul Boutsen

  1 maand geleden
  Proficiat, en vooral voor de manier waarop ze communiceert. Zijn we helemaal niet gewoon van het koningshuis.
 • Vera Govaerts

  1 maand geleden
  Prachtig, toch een princes die iets heel nuttig en positiefs doet voor de grote groep van vrouwen maar ook mannen die met deze vreselijke ziekte te maken krijgen.Spijtig genoeg zijn het er jaarlijks nog heel veel die de diagnose te horen krijgen,ik heb de vorige lintjes ook gekocht en van deze ga ik er meerdere kopen om aan vrienden en familie te geven,ik vind ze heel mooi,dankjewel Delphine ❤
 • Ferdi Wuytack

  1 maand geleden
  Respect. En zonder dotatie. Dat mag ook even gezegt worden.
 • Lisette Torfs

  1 maand geleden
  Proficiat, toch 1 prinses die iets nuttigs doet!
 • William De Ruyck

  1 maand geleden
  Wat een Dame - Prachtig Proficiat
 1. Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan
  Royalty
  4

  Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan

  Wie ooit gedroomd heeft om voor een koninklijke familie te werken, heeft geluk: de Britse Queen Elizabeth (95) is op zoek naar een nieuwe poetshulp. De vacature voor de ‘koninklijke job’ in Buckingham Palace staat online op de site van het paleis, maar het blijkt geen sinecure te zijn om de baan in de wacht te slepen. Zo verklapt HR-manager Tracey Waterman in de Britse media dat één specifieke test bepaalt wie al dan niet in aanmerking komt.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.