Prinses Delphine onthult lintje van Pink Ribbon

RoyaltyPink Ribbon, de nationale organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker, heeft dinsdag haar nieuwe campagne gelanceerd. Dat gebeurde in aanwezigheid van prinses Delphine, die dit jaar het lintje mocht ontwerpen.

5 reacties

 • Paul Boutsen

  1 maand geleden
  Proficiat, en vooral voor de manier waarop ze communiceert. Zijn we helemaal niet gewoon van het koningshuis.
 • Vera Govaerts

  1 maand geleden
  Prachtig, toch een princes die iets heel nuttig en positiefs doet voor de grote groep van vrouwen maar ook mannen die met deze vreselijke ziekte te maken krijgen.Spijtig genoeg zijn het er jaarlijks nog heel veel die de diagnose te horen krijgen,ik heb de vorige lintjes ook gekocht en van deze ga ik er meerdere kopen om aan vrienden en familie te geven,ik vind ze heel mooi,dankjewel Delphine ❤
 • Ferdi Wuytack

  1 maand geleden
  Respect. En zonder dotatie. Dat mag ook even gezegt worden.
 • Lisette Torfs

  1 maand geleden
  Proficiat, toch 1 prinses die iets nuttigs doet!
 • William De Ruyck

  1 maand geleden
  Wat een Dame - Prachtig Proficiat
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Klimaatexperten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”
  ROYALTY
  3

  Klimaatex­per­ten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”

  William Shatner (90), die deze week als oudste persoon ter wereld een ritje naar het heelal maakte, is het niet eens met de kritiek van de Britse prins William (39) op het ruimtetoerisme. Volgens de prins zou het beter zijn mochten “de grootste breinen” zich concentreren op het redden van de planeet. “Hij is een vriendelijke jongen, maar zit fout”, reageert Shatner. Klimaatexperten zijn wel grote fan van de uitspraken van de hertog.