Van links naar rechts: prins Lorenz, prinses Astrid, prinses Delphine en haar echtgenoot James O'Hare en prins Laurent.
Volledig scherm
Van links naar rechts: prins Lorenz, prinses Astrid, prinses Delphine en haar echtgenoot James O'Hare en prins Laurent. © Photo News

Prinses Delphine én prinses Claire weer aanwezig bij nationale feestdag, koning Albert en Paola sturen kat

RoyaltyHet paleis heeft bekendgemaakt welke leden van de koninklijke familie hun opwachting zullen maken tijdens de feestelijkheden voor de nationale feestdag op 21 juli. Zo zullen prinses Delphine (54) en haar man Jim O’Hare (58) voor het tweede jaar te zien zijn tijdens het jaarlijkse defilé. Koning Albert (88) en koningin Paola (84) zullen dan weer afwezig zijn: het koppel heeft sinds de troonswisseling in 2013 geen enkele nationale feestdag meer bijgewoond. 

3 reacties

 • Joke Vogeleer

  2 maanden geleden
  Dan wordt het hoog tijd dat ze hun eigen geld (ook door de burgers betaald) gaan gebruiken en de dotatie wordt afgeschaft. Wij als gepensioneerde burgers hebben een leven lang gewerkt voor ons pensioen en toch krijgen we een heeeeeeeeeeeeel pak minder als het zover is dus weg dotatie, ze hebben geld genoeg en de staatskas zal er wel bij varen.
 • Julien Neyt

  2 maanden geleden
  Waarom moeten wij dan nog betalen als ze niets meer doen voor het volk
 • Patrick Rasschaert

  2 maanden geleden
  Als Albert en Paola geen binding meer willen met België dan is het tijd dat de regering serieus aan hun dotatie gaat zitten want het kan niet dat de Belgen er enkel zijn om hun te onderhouden op hun definitieve vakantie in Italië.