Prinses Claire met haar zoon op het jacht van Albert II.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Claire met haar zoon op het jacht van Albert II.

Prinses Claire na voorjaar van gezondheidsproblemen gespot op jacht in Saint-Tropez: “Het gaat goed met haar”

Een zonnebadende prinses Claire (46), op het jacht van Albert II in het mondaine Saint-Tropez. Normaal kijken we daar niet van op. Nu wel. Want de echtgenote van prins Laurent (56) leek van de aardbol verdwenen, nadat ze begin dit jaar zwaar ziek werd én daarenboven corona kreeg. Ze stelt het goed, stelt prins Laurent ons gerust. Zelf is hij er op de gezinsvakantie even tussenuit geknepen. “Ik moet een aantal vervelende zaken regelen.”

13 reacties

 • raymond van der craen

  2 maanden geleden
  Zijn Laurent en Claire nog een koppeltje? Claire zou al maanden terug bij mammie en pappie in Waver wonen heb ik gelezen.
 • Claudine Vandoolaeghe

  1 jaar geleden
  Ik hun het haar, ze heeft het niet altijd zo gemakkelijk. Dat ze maar geniet, ik ben niet jaloers.
 • Helene Van der Heyden

  1 jaar geleden
  De Belgen braken genoeg voor dat jacht mogen dan onze zieken ook gaan ?Neen die moeten in hun kot blijven.
 • daphne depla

  1 jaar geleden
  Op de boot in hun bubbel. Geniet van jullie gezinsvakantie. Het is jullie gegund
 • patrick vandeputte

  1 jaar geleden
  Blijf in uw kot telt niet voor die familie zeker.
 1. Geen Emmy Award voor Oprah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar
  TV

  Geen Emmy Award voor Op­rah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar

  Het interview dat Oprah Winfrey (67) had met prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (40) heeft dit weekend geen Primetime Creative Emmy Award gewonnen. Het programma was genomineerd in de categorie beste non-fictie special met presentatie, maar de Emmy ging naar het programma ‘Searching for Italy’ van acteur Stanley Tucci. ‘The Queen’s Gambit’ was de grote winnaar van de avond met maar liefst negen Creative Arts Emmy’s.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Prins Andrew doet er alles aan om proces te ontlopen: “Advocaten wijzen op procedurefout”
  Royalty
  11

  Prins Andrew doet er alles aan om proces te ontlopen: “Advocaten wijzen op procedure­fout”

  De Britse prins Andrew (61) is wel degelijk gedagvaard in het proces tegen Virginia Giuffre, de vrouw die hem beschuldigt van kindermisbruik en verkrachting. De officiële papieren werden aanvaard door een beveiligingsagent in zijn woonplaats in Windsor. Advocaten van de prins doen er intussen alles aan om Andrew alsnog een proces te besparen. “Ze hopen nog steeds dat de zaak verworpen zal worden.”
 2. Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana
  Royalty
  1

  Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana

  De Britse politie ziet geen strafbare feiten bij het tot stand komen van het beroemde televisie-interview van de BBC met Diana in 1995. Uit onafhankelijk onderzoek bleek eerder dit jaar nochtans dat de omroep had verzwegen dat het gesprek met de prinses was geregeld door valse informatie te verstrekken. De politie deed daarop zelf speurwerk naar het interview dat journalist Martin Bashir (58) met haar had.