AP
Volledig scherm
© AP

Prinses Claire kreeg naast slepende ziekte ook corona: "Kabinet van de koning is ons te hulp moeten schieten”

RoyaltyWoensdag werd bekend dat het coronavirus ook het gezin van Prins Laurent (56) niet spaarde, maar de royal wou niet kwijt wie besmet werd. Aan Het Nieuwsblad geeft hij nu toch toe dat het om zijn vrouw Claire (46) ging, die daarbovenop ook nog eens te maken kreeg met een slepende ziekte.

31 reacties

 • Marc Deweirdt

  3 jaar geleden
  Spoedig herstel prinses. Monseigneur go for it. Respect
 • Mariette Van Vlierberghe

  3 jaar geleden
  veel sterkte voor jou en je famielie veel sterkte voor jou en je familie
 • Gery Van Den Broeck

  3 jaar geleden
  voor die hieronder, ze kan wel gebruik maken van de gezondheidszorg hoor. Maar mogelijk zijn ze niet ingeschreven (of mogen ze dat niet) in een mutualiteit, en dan trek je niets terug. Maar goed, ze betalen ook geen belasting op de dotaties en geen rsz. Dus het bruto bedrag is voor hen ook meteen het netto bedrag, bij ons is dat anders
 • Carla Van Geel

  3 jaar geleden
  @Leo. Geboren in een tijd dat ook de burgers vonden dat Laurent niet mocht werken en een status moest hebben en leven zoals een Prins met de nodige middelen is niet meer. Deze tijd nu ontnam een deel middelen en taken maar gaf geen rechten. Laurent werkte ook onbezoldigd en dieren konden in zijn instituut gratis verzorgd, geopereerd worden, enz. Gelukkig helpt zijn broer nu met de hoop van velen dat Prinses Claire vlug hersteld.
 • Frans Goovaerts

  3 jaar geleden
  sterkte en veel beterschap