Dailymail/photonews
Volledig scherm
© Dailymail/photonews

Prinses Charlène van Monaco onherkenbaar in videogesprek

RoyaltyPrinses Charlène (43) gaf onlangs een interview met het radiostation South Africa Radio 702, waarin ze liet weten dat ze nog langer in Zuid-Afrika zal blijven. Op de beelden van het gesprek is de prinses haast onherkenbaar, met grote wallen onder haar ogen en zonder make-up.

4 reacties

 • Jeanpol Buyle

  1 maand geleden
  Stop met make-up aan te doen op jonge leeftijd, op je 30ste ben je dan al een oude doos
 • Ruben Beylemans

  1 maand geleden
  Make up is niet goed.Het laat je huid ook verouderen.Natuurlijke schoonheid nog altijd het beste.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  Make up = het grootste bedrog ooit en de grootste producent van Micro plastics Bedankt aan alle vrouwen die voor puur natuur kiezen en onze natuur helpen te redden geef eens echt nieuws
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Ze heeft wel degelijk make-up op op de linker foto. Dat zie je zo. Maar ze ziet er idd niet goed uit. Goed eten en rust, zal veel goed doen.. sterkte..
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).