Prinses Charlène.
Volledig scherm
Prinses Charlène. © EPA

“Prinses Charlène moederziel alleen op 44ste verjaardag”

RoyaltyVolgens verschillende media heeft prinses Charlène haar 44ste verjaardag dinsdag moederziel alleen doorgebracht. De echtgenote van prins Albert (63) verblijft nog steeds op een geheime locatie buiten Monaco om te herstellen van emotionele en fysieke uitputting, ver weg van haar gezin. Om haar verjaardag toch niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, deelde Charlène op Instagram een video met verschillende hoogtepunten uit haar leven.

8 reacties

 • Janna Friese

  4 maanden geleden
  Ondanks dat ik zelf al 14 jaren lang alleen mijn verjaardag en Kerst 'vier', heb ik heel veel respect voor deze hele lieve en mooie prinses. Niemand kiest voor het leven dat hij leidt, het komt gewoon op je pad, hetzij mooi of heel triestig, niemand kan door een glazen bol in de toekomst kijken! -Dear Charlène, hold on and try to be strong because we love you!!
 • Frank Hageman

  4 maanden geleden
  Prachtige vrouw,neem uw verantwoordelijkheid
 • Jean Schepens

  4 maanden geleden
  er zijn wel meer (gewone) mensen die hun verjaardag alleen moeten vieren NONKELJEAN
 • Raoul Rouma

  4 maanden geleden
  Respect voor deze dame.
 • Axel Italis

  4 maanden geleden
  Ze heeft haar deel van hun huwelijksovereenkomst nagekomen, 10 jaar gehuwd en erfgenamen uit dit huwelijk, een tweeling, typisch voor in-vitro. Zal heel haar leven betreuren dat ze het vliegtuig 11 jaar geleden NIET nam. Wens deze dame veel sterkte en eindelijk vrijheid toe. Een trouwe partner is het mooiste dat bestaat.