De Britse prinses Beatrice en haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi.
Volledig scherm
De Britse prinses Beatrice en haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi. © EPA

“Prinses Beatrice wil Londen verlaten en naar het platteland verhuizen”

RoyaltyPrinses Beatrice (32) en haar man Edoardo Mapelli Mozzi (38) willen Londen verlaten en kiezen voor een huis op het Engelse platteland. Het stel zou een villa hebben gekocht in de buurt van Blenheim Palace om hun kind in een rustige omgeving op te laten groeien. Dat meldt althans de Britse media.

 1. Sarah Ferguson doet boekje open over koninklijke vetes, prinses Diana en prins Andrew: “We wonen nog steeds samen”
  PREMIUM
  Royalty

  Sarah Ferguson doet boekje open over koninklij­ke vetes, prinses Diana en prins Andrew: “We wonen nog steeds samen”

  Ooit was ze zelf het onderwerp van alle spot, maar vandaag bevindt Sarah ‘Fergie’ Ferguson (61) zich in een positie om zich uit te laten over de koninklijke vetes in Buckingham Palace. Wat zou haar ‘beste vriendin’ Diana hebben gedacht over het gekibbel tussen William en Harry? Zou ze Meghan Markle hebben gemogen? En is haar ex-man en huisgenoot Andrew echt zo’n griezel als men in de media beweert? Een openhartige getuigenis van een uitgespuwd icoon dat als geen ander snapt wat haar familie nu meemaakt.
 2. Waarom het liefdesleven van prinses Beatrice bijna voor een Britse koninklijke crisis zorgde
  PREMIUM
  Royalty

  Waarom het liefdesle­ven van prinses Beatrice bijna voor een Britse koninklij­ke crisis zorgde

  De Britse prinses Beatrice (32) viert een mijlpaal. Ze is precies één jaar getrouwd met haar echtgenoot, de steenrijke vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi (38). Om dat te vieren liet hij een romantisch berichtje achter op sociale media. “Ik kan niet geloven dat het alweer een jaar geleden is. Sindsdien is elke seconde van de dag vol vreugde, geluk, gelach en liefde”, schreef hij onder meer. Met Edoardo lijkt de dochter van prins Andrew (61) eindelijk ‘de ware’ gevonden te hebben, al verliep die zoektocht niet bepaald zonder slag of stoot. Vele jaren vóór prins Harry was het dan ook prinses Beatrice die met haar veroordeelde Amerikaanse partner de Britse koninklijke familie stevig door elkaar schudde.