Prinses Anne
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Anne © BELGAIMAGE

Prinses Anne, ‘de heldin’ van de Britse monarchie: “Zij zou de Queen moeten opvolgen, niet Charles”

RoyaltyPrinses Anne (71), de enige dochter van koningin Elizabeth II, is niet bang om te werken als een paard. Ze is even grofgebekt en brutaal als haar inmiddels overleden vader, prins Philip, maar toch ook een warme moeder voor haar kinderen. De jongere zus van prins Charles is dan ook een publiekslieveling, van wie de populariteit die van de troonopvolger overstijgt. Sommige Britten zouden haar dan ook liever op de troon zien, maar is dat wel terecht? 

13 reacties

 • Jean Schepens

  4 weken geleden
  heldin v/d monarchie ? haar enigste interesse zijn haar paarden ... NONKELJEAN
 • maud hallett

  1 maand geleden
  Hij is de kroonprins en niemand kan dit veranderen
 • Jan Deblaere

  1 maand geleden
  Ik vermoed dat Prinses Ann perfect weet wat haar plaats is binnen The Firm, net zoals in België Prinses Astrid en destijds Prins Albert, de Prins van Luik, die na het overlijden van zijn kinderloze broer Boudewijn, volgens de Grondwet geroepen was om het volgende staatshoofd te worden en dat dus ook gedaan heeft. Zo weet Prins Gabriel ook dat hij the spare to the heir is.
 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Het is echt niet meer van deze tijd. De kasteelheer en zijn volk dat hij leeg pluimde terwijl ze in diepe armoede leefden. Eigenlijk is het nog steeds zo. De wereld verandert en armoede steekt overal de kop op. Behalve bij deze club.
 • Ilse Verlinden

  1 maand geleden
  Ik vind de Britse monarchie oudermishandeling. De queen is bijna 100, en wordt opgevolgd door haar zoon die minstens 73 zal zijn als hij eraan begint.