Prinses Leonor mag niet bij in het Whatsapp-groepje van prinses Amalia.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Leonor mag niet bij in het Whatsapp-groepje van prinses Amalia. © Photo News / Photo News

Prinses Amalia heeft Whatsappgroepje vol troonopvolgers, maar zonder prinses Leonor: "Ze mag niet doen wat ze wil”

RoyaltyVriendinnen maken, het is ook voor toekomstige koninginnen van tel. Dat beseft ook de Nederlandse kroonprinses Amalia (19), die naar eigen zeggen een Whatsappgroepje heeft opgericht met heel wat van de Europese troonopvolgsters. Alleen de Spaanse prinses Leonor (17) zit niét in de groep. Gekibbel tussen jongedames, of is er meer aan de hand?

7 reacties

 • Maria-Joanna Smets

  2 maanden geleden
  Ik begrijp dat er koningshuiizen zijn die hun kinderen erop wijzen dat alles wat er geschreven wordt ooit kan gebruikt worden. Dus beter uit de WhatsApp blijven
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Die zullen wel andere prioriteiten hebben. Met gewone mensen houden die zich niet bezig. Voelen zich verheven boven iedereen. Afschaffen. Niet meer van deze tijd.
 • Louis Momme

  2 maanden geleden
  De Spaanse monarchie is dan ook geen cadeau. Dat hebben ze te danken aan Juan Carlos.
 • bjorn vanderaerden

  2 maanden geleden
  Ja als die striktere regels heeft en wordt gevolgd en gemonitord dan is het normaal dat ze niet in de groep wordt uitgenodigd kwestie privacy en geen spion te willen daar
 • Patrick De Couvreur

  2 maanden geleden
  Patrick De Couvreur . Tegen dat ze troonopvolger worden is hun rijk uit onthoud mijn woorden is niet meer van deze tijd en heeft geen enkele nut meer en nooit gehad.