Prinses Amalia.
Volledig scherm
Prinses Amalia. © RVD – Frank Ruiter

Prinses Amalia geeft glamoureuze fotoshoot vrij naar aanleiding van haar 18de verjaardag

RoyaltyFeest vandaag in paleis Huis ten Bosch in Den Haag, want de Nederlandse prinses Amalia blaast achttien kaarsjes uit. Een bijzondere dag, want vanaf nu kan ze definitief koning Willem-Alexander opvolgen als staatshoofd. Ter gelegenheid van deze verjaardag heeft de Rijksvoorlichtingsdienst enkele foto’s beschikbaar gesteld.

31 reacties

 • Robert Meersman

  2 maanden geleden
  mooi meisje en vriendelijk
 • Axel Italis

  2 maanden geleden
  Ze vindt zeker haar Prins Bernhard. Prachtig verhaal voor mensen met een coronaverveling.
 • Natascha VERCAUTEREN

  2 maanden geleden
  De kleren flatteren haar echt niet.Ze is zeker niet lelijk,maar een gewone achtienjarige meid.En prinsessen en prinsen zullen blijven bestaan.
 • Sylvia van Gastel

  2 maanden geleden
  Ze is sterk en een mooie prinses die naast het volk staat . Deze generatie vanaf Willem- Alexander is heel anders en begeeft zich onder de mensen . Minder stug en stijf dan in België .
 • Lia Schuijt

  2 maanden geleden
  Sorry dit is niet meer van deze tijd. Deze randversieringen kosten de belastingbetaler goud geld en waarvoor? Om "mooi" te wezen? Als ze nu met hun geld eens veel liefdadigheid deden maar dat hoor je ook niet
 1. Prins Harry “kan niet terug naar Engeland” uit zorgen om veiligheid en dreigt met rechtszaak

  Prins Harry “kan niet terug naar Engeland” uit zorgen om veiligheid en dreigt met rechtszaak

  Prins Harry kan naar eigen zeggen “niet terugkeren naar Engeland" vanwege veiligheidsrisico's, en hij is bereid om actie te ondernemen om dat tegen te gaan. In een verklaring van zijn woordvoerder staat dat Harry, zijn vrouw Meghan en hun kinderen Archie en Lilibet, hun politie bescherming op kosten van de Britse overheid terugwillen. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de prins van plan is om juridische stappen te ondernemen tegen de regering over haar beslissing om die bescherming op te heffen.