William en zijn echtgenote Kate
Volledig scherm
William en zijn echtgenote Kate © Photo News

Prins William vond ‘tweede mama’ in schoonmoeder Carole: “Zij leerde hem wat een liefdevol gezin is”

RoyaltyHij moest z'n échte moeder veel te vroeg afgeven, maar prins William (39) kon voor de broodnodige moederliefde gelukkig wel terecht bij z'n schoonmoeder Carole Middleton (66). Dat vertelt royaltywatcher Angela Levin. 

 1. Net sluit zich rond prins Andrew: misbruikzaak valt niet te ontlopen nu Brits gerechtshof zich mengt
  Royalty
  18

  Net sluit zich rond prins Andrew: misbruik­zaak valt niet te ontlopen nu Brits gerechts­hof zich mengt

  De Britse prins Andrew (61) krijgt een tegenvaller te verduren in de misbruikzaak die tegen hem werd aangespannen in de Verenigde Staten. Een Brits gerechtshof heeft zich volgens verschillende media bereid getoond om de zoon van koningin Elizabeth formeel te informeren over de zaak als dat noodzakelijk blijkt. Concreet wil dat zeggen dat het Britse gerechtshof de dagvaarding van de prins wil overnemen, als de twee partijen in de VS er onderling niet zouden uitkomen.
 2. Prins Andrew gedagvaard in misbruikzaak

  Prins Andrew gedagvaard in misbruik­zaak

  De Britse prins Andrew heeft ondanks vermeende weigeringen een dagvaarding overhandigd gekregen. De tweede zoon van de Britse koningin Elizabeth wordt in New York aangeklaagd door Virginia Giuffre (38). Zij heeft verklaard dat ze op 17-jarige leeftijd is misbruikt door de prins. Die zou op dat moment te gast zijn geweest bij de omstreden zakenman Jeffrey Epstein, die in 2019 dood werd aangetroffen in zijn cel nadat hij was beschuldigd van grootschalig misbruik van minderjarige vrouwen.