EPA
Volledig scherm
© EPA

Prins William overladen met lof na persoonlijke docu: “Prinses Diana zou zó trots zijn!”

RoyaltyPrins William (38) heeft een goede beurt gemaakt. Deze week werd op de Britse zender ITV zijn persoonlijke documentaire ‘Prince William: A Planet For Us All’ uitgezonden, een project dat hem nauw aan het hart ligt. In de film spreekt de prins zijn zorgen om de toestand van de wereld uit, een boodschap die warm werd onthaald door de kijkers. “De toekomst van de monarchie is in goede handen.” 

2 reacties

 • Els Martin

  11 maanden geleden
  Wel zelf een heel kroost terwijl overbevolking net één van de punten is dat moet aangepakt worden...veel minder mensen is het enige wat de planeet weer leefbaar zal maken.
 • Selma Desmet

  11 maanden geleden
  Een zeer integere prins, prins William, waardig, charismatisch en de koningskroon waardig.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Butler van prinses Diana waarschuwt Harry en Meghan: “Ze hebben het te ver laten komen”
  Royalty
  11

  Butler van prinses Diana waarschuwt Harry en Meghan: “Ze hebben het te ver laten komen”

  Na maanden vol spanningen en chaos heeft Queen Elizabeth (95) haar breekpunt bereikt als het gaat om haar kleinzoon prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Dat stelt de Britse Paul Burrell (63), de gewezen butler van prinses Diana, in een interview met ‘Closer Magazine’. Volgens hem zetten de prins en zijn vrouw zich maar beter schrap voor de juridische stappen die Buckingham Palace zou willen zetten: “De koningin die advocaten onder de arm neemt is totaal ongekend. Het is haar manier om te zeggen: ‘Genoeg is genoeg!’”