AP
Volledig scherm
© AP

Prins William krijgt eerste vaccinatieprik

RoyaltyPrins William (38) heeft gisteren zijn eerste vaccin gekregen. Dat maakte hij donderdag zelf bekend op Twitter. De Britse prins plaatste een foto waarop te zien is dat hij de prik krijgt toegediend.

0 reacties

 1. Prins Albert van Monaco reageert voor het eerst op geruchten over scheiding: “Charlene ging níét in ballingschap”
  Royalty
  4

  Prins Albert van Monaco reageert voor het eerst op geruchten over scheiding: “Charlene ging níét in balling­schap”

  Staan prins Albert (63) van Monaco en Charlène (43) op scheiden? Door het langdurige verblijf van de prinses in haar geboorteland Zuid-Afrika is er de laatste weken al heel wat twijfel ontstaan over hun huwelijk. Zo zou Charlène gevlucht zijn omdat ondertussen aan het licht kwam dat Albert nóg een buitenechtelijk kind had verwekt. In het Amerikaanse magazine ‘People’ reageert de vorst nu voor het eerst zélf op alle geruchten.
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.