Prins William
Volledig scherm
Prins William © AP

Prins William haalt stevig uit naar BBC: “Jullie droegen bij aan Diana’s angst, paranoia en isolatie”

RoyaltyDonderdag publiceerde de BBC de resultaten van een onderzoek naar het Panorama-interview met prinses Diana uit 1995. Daaruit blijkt dat journalist Marin Bashir bankafschriften vervalste én dat de BBC dat onder de mat veegde. Diana’s oudste zoon, prins William (38), heeft ondertussen gereageerd. 

14 reacties

 • Monique Moens

  4 maanden geleden
  Volgens mij schiet hij op de verkeerde. Het begin van heel dit drama is zijn vader die verliefd is op een ander en verplicht wordt om met Diana te trouwen. Al de schijnheiligheid die dan volgt ligt aan de basis.
 • Paul Geerts

  4 maanden geleden
  Ooit was er een tijd dat de berichtgeving van de BBC synoniem was voor betrouwbaarheid. Die tijd is al lang voorbij. En als dat voor een instelling als de BBC tot het verleden behoort...
 • robrecht Peeters

  4 maanden geleden
  de BBC niet wars van sensatie. Cliff Richard, verdacht van kindermisbraak spande de BBC ook al een proces aan het been welke getipt door de politie uitgebreid verslag deed van de politie in zijn woonst en hem dus gelijk veroordeelde. De BBC die kindermisbruik in de coulissen van hun gebouwen door presentatoren daarvan bewust onder tafel veegde en kwamen pas in het nieuws wanneer deze al op het kerkhof lag. Journalistiek leidt tot alles.
 • Theo Schreurs

  4 maanden geleden
  Dan moet de BBC haar verantwoording nemen en de top van de BBC aftreden ...
 • Monique Forret

  4 maanden geleden
  Media reageren zo omdat het publiek hierin geïnteresseerd is, wat niet ok is. De vraag is : is een koningshuis nog van deze tijd ? Zonder de inkijk in hun leven verdwijnt hun bestaansrecht.