Prins William en Kate Middleton.
Volledig scherm
Prins William en Kate Middleton. © via REUTERS

Prins William en Kate Middleton vieren 11de huwelijksverjaardag

RoyaltyAl meer een decennium samen, maar nog altijd even verliefd. De Britse prins William (39) en zijn echtgenote Kate Middleton (40) vieren vandaag hun 11de huwelijksverjaardag. De Londense Westminster Abbey heeft het koppel via een bericht op sociale media alvast gefeliciteerd. In die kerk gaven de hertog en hertogin van Cambridge elkaar destijds het jawoord.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. IN BEELD. Stralende Kate Middleton verschijnt onaangekondigd naast prins William in Londen
  Royalty

  IN BEELD. Stralende Kate Middleton verschijnt onaangekon­digd naast prins William in Londen

  Prins William (39) heeft in Londen een krans neergelegd voor Anzac Day, de Nieuw-Zeelandse en Australische dodenherdenking. De Britse prins eerde de oorlogsslachtoffers bij het oorlogsmonument in Whitehall, de zogenoemde Cenotaph. Ook zijn vrouw Kate Middleton (40) was aanwezig, hoewel dat op voorhand niet werd aangekondigd. De Britse media raakt ondertussen maar niet uitgepraat over haar stralende verschijning.
 2. Een huwelijk vol schandalen en hartzeer, toch blijft Caroline van Monaco weigeren om te scheiden van Ernst August
  PREMIUM
  ROYALTY

  Een huwelijk vol schandalen en hartzeer, toch blijft Caroline van Monaco weigeren om te scheiden van Ernst August

  Na tumultueuze dronken jaren, waarin hij zelfs in de cel belandde, is de man van prinses Caroline van Monaco (66) tot rust gekomen bij een nieuwe vrouw. Prins Ernst August van Hannover (69) is al bijna twee jaar samen met een Spaanse kunstenares. Maar over dat liefdesgeluk hangt nog steeds de schaduw van zijn huwelijk met prinses Caroline. De twee zijn - ook al zijn ze al veertien jaar uit elkaar - nog steeds niet officieel gescheiden. En dat is een bewuste keuze van Caroline, mét reden. ‘Story’ pluist uit waarom de prinses getrouwd wil blijven.