De Britse royals poseerden regelmatig met Lupo.
Volledig scherm
De Britse royals poseerden regelmatig met Lupo. © Reuters

Prins William en gezin moeten na negen jaar afscheid nemen van hond Lupo

RoyaltyVerdrietig nieuws voor de Britse prins William en zijn gezin. Ze lieten via Instagram weten dat ze afscheid hebben moeten nemen van hun geliefde hond Lupo.

3 reacties

 • Janna Friese

  1 maand geleden
  Ben het volkomen met de 2 andere reacties eens! Ik zelf heb altijd honden gehad, en na hun overlijden héél, héél veel verdriet gehad en nu nog àltijd! Ze zijn je àllerbeste en trouwste kameraden die je kunt bedenken, met hun onvoorwaardelijke liefde en vriendschap, hetgeen je niet van vele mensen krijgt! Als ik mensen ontmoet die niet van dieren houden, dan neem ik afstand van zo'n mensen! Met diervriendelijke groet, Janna
 • Elfriede Accoe

  2 maanden geleden
  Inderdaad, iemand die nog nooit een hond had in huis kan niet begrijpen hoeveel verdriet het doet om je beste vriend te verliezen. Het is maar een hond krijg je dan te horen dus beseffen ze niet dat je een eerlijke en onvoorwaardelijke liefde en vriendschap je krijgt.
 • jan swaenen

  2 maanden geleden
  Inderdaad, een hond, je beste kameraad. De onze al meer dan 1 jaar geleden moeten afgeven en nog elke dag verdriet en gemis. Mensen zeggen, neem dan een andere. Dit is inderdaad een proces waar je door moet. De vriendschap van een hond, echt en onvoorwaardelijk.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'