Prins William
Volledig scherm
Prins William © EPA

Prins William bekritiseert ruimtetoerisme en haalt uit naar miljardairs Jeff Bezos en Elon Musk

RoyaltyDe Britse prins William (39), één van de kleinzonen van Queen Elizabeth, heeft donderdag kritiek geuit op de ondernemers die zich op ruimtetoerisme storten. Het zou beter zijn mochten ze zich concentreren op het redden van deze planeet, zo stelt hij in een interview met de Britse openbare omroep BBC.

11 reacties

 • Toran Korshnah

  6 maanden geleden
  Ruimtetoerisme moet verboden worden. Dient nergens toe en vernietigt onze atmosfeer.
 • An Peeters

  7 maanden geleden
  ok, hij heeft gelijk. Maar dan moet hij ook geen vliegreizen meer maken. Anders heb je geen recht van spreken, William
 • Luciano van As

  7 maanden geleden
  En wat doet de Britse familie ( The Firm of Institution) hier zelf aan ? Zij hebben miljarden ponden op hun rekening staan! Veeg eerst eens voor je eigen verouderde deur makker!
 • Robert Thomassen

  7 maanden geleden
  Hij heeft groot gelijk, heel het geld om de mensheid uit te roeien met oorlogstuig moet verbannen worden en gebruikt worden voor een betere wereld en armoede. Of denken ze hun vel te redden op een andere planeet.
 • Koen Theys

  7 maanden geleden
  Hij heeft groot gelijk. De natuur zó hard belasten voor enkele minuten id ruime te hangen vind elk normaal mens onaanvaardbaar
 1. Gepest door William en razend over ‘geheime code’: nieuw boek onthult geheimen over Meghan Markle
  PREMIUM
  Royalty

  Gepest door William en razend over ‘geheime code’: nieuw boek onthult geheimen over Meghan Markle

  Royalty-expert Andrew Morton heeft een nieuwe versie uit van zijn boek ‘Meghan: A Hollywood Princes’. Het origineel werd uitgebracht in 2018, maar wordt nu opnieuw uitgegeven met maar liefst zes nieuwe hoofdstukken over de hertogin van Sussex. Morton - die in 1992 het baanbrekende boek ‘Diana: Her True Story’ schreef - verdiepte zich onder meer in de gespannen relatie tussen Meghan (40) en Kate Middleton, het beruchte tiara-incident en de veelbesproken Megxit. “Vele royals én personeelsleden waren stiekem blij dat ze vertrok.” We zetten de opvallendste onthullingen op een rij.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.