Phil Walter - Getty Images
Volledig scherm
© Phil Walter - Getty Images

Prins Philip neemt afstand van kleinzoon Harry en Meghan: “Hij trekt zijn handen van hen af”

RoyaltyHangt er onweer in de lucht tussen de Britse prins Philip (99), prins Harry (36) en Meghan Markle (39)? Volgens Ingrid Seward, auteur van de nieuwe biografie ‘Prince Philip Revealed: A Man of His Century’, is er van een hechte band tussen kleinzoon en grootvader geen sprake meer. Prins Philip zou menen dat zijn advies over hun plannen en gedrag “in dovemansoren viel”, waarna hij besloot om “weg te stappen” van het koppel.

0 reacties

 1. Keren prins Harry en Meghan Markle terug naar het VK? “Er wacht hen confrontatie met de Queen”
  Royalty

  Keren prins Harry en Meghan Markle terug naar het VK? “Er wacht hen confronta­tie met de Queen”

  Zijn prins Harry (35) en Meghan Markle (38) van plan om Amerika te verlaten? Als we de Britse tabloids mogen geloven, zou er een - al dan niet tijdelijke - terugkeer naar het VK op de agenda staan. Volgens voorname koninklijke bronnen werd hun verblijf in het paleis reeds in gereedheid gebracht om de hertog en hertogin te ontvangen. Al zou hen eerst nog een confrontatie met de Queen te wachten staan, omdat Meghan en Harry ook aan de andere kant van de oceaan “voor problemen blijven zorgen.”
 2. Hoe koning Boudewijn diplomatieke rel veroorzaakte voor staatsbegrafenis van Queen Elizabeths vader
  royalty

  Hoe koning Boudewijn diplomatie­ke rel veroorzaak­te voor staatsbe­gra­fe­nis van Queen Elizabeths vader

  Koning Filip (62) en koningin Mathilde (49) hebben afscheid genomen van Queen Elizabeth. Zondag brachten ze hun laatste groet en maandag waren ze aanwezig tijdens de uitvaart. Het was de eerste Britse koninklijke staatsbegrafenis sinds 1952, toen Elizabeths vader, koning George VI, overleed. Maar tijdens die uitvaart was het Belgisch staatshoofd níet aanwezig, met alle diplomatieke gevolgen van dien.