REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Prins Louis, de echte ster van het troonjubileum van The Queen: “We houden ons hart vast wat we met hem nog gaan zien”

The Queen blijft buiten categorie, maar de echte ster van haar 70-jarige troonjubileum afgelopen weekend was misschien wel prins Louis, het jongste zoontje van William en Kate. Met zijn gekke bekken veroverde hij de harten in de UK en de rest van de wereld.

24 reacties

 • Carine Thielemans

  2 maanden geleden
  Voor hem zijn het wel heel lange en vervelende zaken hij is 4 jaar en hij doet wat elke 4 jarige doet. Mijn kleindochter is 4 jaar en ondanks dat ze hetzelfde doet is het door de regel een gezond en braaf kind met een gouden hart.Kate en William doen het geweldig als ouders Laten we allemaal is genieten van dat kind, het is hartverwarmend hij moet nog lang genoeg groot zijn.
 • Sara Peeters

  2 maanden geleden
  Het is een kind lijkt me vrij normaal voor een 4-jarige. Leuke bekken trekken welk kind doet dat niet. Wat er van gaat worden weten we niet. Hopelijk een goeie prins. Laat een kind kind zijn. Hij is gewoon Keischattig.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Dat matrozenpakje is totaal niet hetzelfde als van zijn papa.
 • mario schelfthout

  2 maanden geleden
  We hebben in België er ook zo eentje rondlopen hé en die houdt het al meer dan 50 jaar vol. Geweldig toch!? Weg met protocol, in het kleinste kamertje kleurt het ook bruin als bij ieder ander mens. Dat stijve gedoe is iets voor de middeleeuwen. Lang leve de zotheid, lang leve de hofnar en God save the queen.
 • Peter De vos

  2 maanden geleden
  Prachtig gewoon!!