RV
Volledig scherm
© RV

Prins Laurent alweer op vakantie met prinsenkoppel dat op aandacht kickt

RoyaltyAls prins Laurent op vakantie gaat, is prins Charles van Bourbon in de buurt. Ze zijn van hetzelfde jaar en leven graag op grote voet - maar de eerste staat toch nog steeds in de lijn van de troonopvolging, terwijl de andere niet eens meer tot een echte koninklijke familie behoort. Al kicken Charles en zijn Camilla wel op aandacht.

98 reacties

 • guido de cock

  2 jaar geleden
  De jonge Bourbon meisje dromen ervan om actrice te worden. Dat is de adel nu ook . Ooit 1 verdienstelijke voorvader en de generaties daarna zijn cinema.
 • lieve vanderstraeten

  2 jaar geleden
  De appel valt niet ver van de boom, zie eens hoe papa en mama profiteren, alleen als ze ziek zijn, dan bestaat belgie weer, dankzij de sociale zekerheid, gefinancierd door ons, ik vraag me af hoeveel zij hieraan bijdragen.
 • Wendy Bergen

  2 jaar geleden
  The Good Life, Geweldig is dat. Geniet ervan, want in hun plaats zou ik het ook doen.
 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Iedereen brengt zijn verlof door hoe hij zelf wil,gun het Laurent en zijn gezin van harte,zou op dezelfde manier genieten wanneer ik de centjes had,dus voor mij geen afgunst.
 • Steven Vanneberg

  2 jaar geleden
  Laat die mensen toch gerust. Trouwens de Bourbons des Deux-Siciles zijn steenrijk. Ze kunnen het zich veroorloven. En mocht je eraan twijfelen, ze zijn Hoogadel, van de blauwste soort!
 1. Prins Andrew voor het eerst genoemd in Epstein-proces, getuige bevestigt: “Hij was wel degelijk op dat Lolita-vliegtuig”
  Royalty
  1

  Prins Andrew voor het eerst genoemd in Ep­stein-pro­ces, getuige bevestigt: “Hij was wel degelijk op dat Lolita-vliegtuig”

  De Britse prins Andrew (61) is voor het eerst genoemd in het proces tegen Ghislaine Maxwell, de rechterhand van pedofiel en mensenhandelaar Jeffrey Epstein. Volgens een piloot die nog voor Epstein heeft gewerkt, waren zowel prins Andrew én ex-presidenten Donald Trump en Bill Clinton aanwezig op het beruchte Lolita-vliegtuig van Jeffrey. Daar liepen volgens getuigen constant minderjarige meisjes rond.
 2. Journalist BBC biedt excuses aan voor beledigen Britse royals
  Royalty
  2

  Journalist BBC biedt excuses aan voor beledigen Britse royals

  De journalist die een veelbesproken BBC-documentaire over de prinsen William (39) en Harry (37) maakte, heeft zich verontschuldigd voor eerdere beledigingen aan het adres van enkele leden van de Britse koninklijke familie. Amol Rajan scheef in 2012 een artikel waarin hij de inmiddels overleden prins Philip een “racistische grappenmaker” noemde en de publieke rol van William en zijn vrouw Kate Middleton (39) als “totaal bedrog” kwalificeerde.