RV
Volledig scherm
© RV

Prins Laurent alweer op vakantie met prinsenkoppel dat op aandacht kickt

RoyaltyAls prins Laurent op vakantie gaat, is prins Charles van Bourbon in de buurt. Ze zijn van hetzelfde jaar en leven graag op grote voet - maar de eerste staat toch nog steeds in de lijn van de troonopvolging, terwijl de andere niet eens meer tot een echte koninklijke familie behoort. Al kicken Charles en zijn Camilla wel op aandacht.

98 reacties

 • guido de cock

  3 jaar geleden
  De jonge Bourbon meisje dromen ervan om actrice te worden. Dat is de adel nu ook . Ooit 1 verdienstelijke voorvader en de generaties daarna zijn cinema.
 • lieve vanderstraeten

  3 jaar geleden
  De appel valt niet ver van de boom, zie eens hoe papa en mama profiteren, alleen als ze ziek zijn, dan bestaat belgie weer, dankzij de sociale zekerheid, gefinancierd door ons, ik vraag me af hoeveel zij hieraan bijdragen.
 • Wendy Bergen

  3 jaar geleden
  The Good Life, Geweldig is dat. Geniet ervan, want in hun plaats zou ik het ook doen.
 • vicky vanderweyen

  3 jaar geleden
  Iedereen brengt zijn verlof door hoe hij zelf wil,gun het Laurent en zijn gezin van harte,zou op dezelfde manier genieten wanneer ik de centjes had,dus voor mij geen afgunst.
 • Steven Vanneberg

  3 jaar geleden
  Laat die mensen toch gerust. Trouwens de Bourbons des Deux-Siciles zijn steenrijk. Ze kunnen het zich veroorloven. En mocht je eraan twijfelen, ze zijn Hoogadel, van de blauwste soort!
 1. Hofdame die ook meter is van prins William moet Buckingham Palace verlaten, na beschuldigingen van racisme
  Royalty

  Hofdame die ook meter is van prins William moet Buckingham Palace verlaten, na beschuldi­gin­gen van racisme

  Lady Susan Hussey (83), voormalig hofdame van Queen Elizabeth en meter van prins William, legt per direct haar functies neer. De Britse hofdame doet dat omdat ze ervan beschuldigd wordt racistisch geweest te zijn tegenover een zwarte gast tijdens een receptie op Buckingham Palace. De hofdame zou Ngozi Fulani, voorzitter van een liefdadigheidsinstelling tegen huiselijk geweld, hebben uitgevraagd over haar nationaliteit.