EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Prins Joachim bewijst op Harvard dat hij uit familie van harde werkers komt: “Ze krijgen niet zomaar een kroontje meer op hun hoofd”

RoyaltySinds deze week heeft prins Joachim, de 29-jarige zoon van prinses Astrid (58) en aartshertog Lorenz van Oostenrijk-Este (65), een diploma van de prestigieuze universiteit Harvard op zak. En hij is absoluut niet de enige harde werker uit hun familie: ook zijn broers en zussen hebben stuk voor stuk een diploma om u tegen te zeggen. Vriendjespolitiek? Absoluut niet, zo blijkt. De prins is gewoon het voorbeeld van de nieuwe generatie royals, die geen andere keuze heeft dan hard werken. “Ze willen niet alleen meer in een rode, pluchen zetel zitten.”

4 reacties

 • Gilissen Ben

  2 maanden geleden
  Proficiat!
 • Jozef Van Mellaert

  2 maanden geleden
  Niet iedereen kan in Harvard gaan studeren , maar Prins Joachim heeft daar zijn diploma niet gekregen dat moest hij zelf doen, " prins of geen prins " proficiat.
 • Norbert Corten

  2 maanden geleden
  Respect voor deze royal die zelf het initiatief neemt om zich nuttig te maken in de maatschappij, en het niet van dotaties van de belastingbetalers moet hebben.
 • Guido Mertens

  2 maanden geleden
  proficiat, het begin van een mooie carrière en veel geluk in de toekomst