EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Prins Joachim bewijst op Harvard dat hij uit familie van harde werkers komt: “Ze krijgen niet zomaar een kroontje meer op hun hoofd”

RoyaltySinds deze week heeft prins Joachim, de 29-jarige zoon van prinses Astrid (58) en aartshertog Lorenz van Oostenrijk-Este (65), een diploma van de prestigieuze universiteit Harvard op zak. En hij is absoluut niet de enige harde werker uit hun familie: ook zijn broers en zussen hebben stuk voor stuk een diploma om u tegen te zeggen. Vriendjespolitiek? Absoluut niet, zo blijkt. De prins is gewoon het voorbeeld van de nieuwe generatie royals, die geen andere keuze heeft dan hard werken. “Ze willen niet alleen meer in een rode, pluchen zetel zitten.”

4 reacties

 • Gilissen Ben

  1 jaar geleden
  Proficiat!
 • Jozef Van Mellaert

  1 jaar geleden
  Niet iedereen kan in Harvard gaan studeren , maar Prins Joachim heeft daar zijn diploma niet gekregen dat moest hij zelf doen, " prins of geen prins " proficiat.
 • Norbert Corten

  1 jaar geleden
  Respect voor deze royal die zelf het initiatief neemt om zich nuttig te maken in de maatschappij, en het niet van dotaties van de belastingbetalers moet hebben.
 • Guido Mertens

  1 jaar geleden
  proficiat, het begin van een mooie carrière en veel geluk in de toekomst
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week
  Play
  Royalty

  Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week

  Prinses Charlene (44) was lange tijd van het toneel verdwenen, maar de laatste weken schittert ze weer als vanouds. Deze week bracht ze een verrassingsbezoek aan de modeweek in Parijs, haar eerste uitje naar de Franse hoofdstad in vier jaar tijd. Charlene ging onder meer kijken naar de show van het Zwitserse modelabel Akris en ook bij Louis Vuitton zat ze op de eerste rij. De prinses werd er omringd door goed gezelschap: onder andere zangeres Janet Jackson en acteur Jaden Smith zaten op dezelfde rij. “Fijn om weer in Parijs te zijn”, schreef Charlene op Instagram.