Harry en Meghan
Volledig scherm
Harry en Meghan © Getty

“Prins Harry zal naar kroning van Charles komen, maar zonder Meghan”

RoyaltyVolgens insiders is de Britse prins Harry (38) wel degelijk van plan om naar de kroning van zijn vader, koning Charles III (74), te komen. Dat vindt deze lente plaats in Londen. De prins zou echter niet van plan zijn om zijn echtgenote, Meghan Markle (41) mee te brengen.

5 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Harry zou er beter zelf wegblijven , heeft daar niks meer te zoeken na zijn tirades in zijn boek .
 • Sylvain Helsen

  1 maand geleden
  Als Charles en William voor de rechter moeten verschijnen - in de ideale wereld - omwille van samenzwering met de Tabloids tegen Harry en Meghan, dan hoeft Harry niet naar het VK te komen voor de kroning van Charles! Of misschien tóch wél! Dan wordt hij misschien zélf gekroond! Tegen wil en dank!
 • Mauricette De Wolf

  1 maand geleden
  Heb het boek gelezen en geef Harry 100% gelijk dat hij voor een ander leven kiest. Prima oplossing hij komt alleen Megan kan toch niets goed doen in de ogen van de Britten. Ik wens hen een mooie toekomst toe.
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  begin van de scheiding
 • Maureen Baert

  1 maand geleden
  Zo triestig ze zijn toch getrouwd en hebben kindjes! Iedereen is toch vrij om zijn geluk te kiezen
 1. Een huwelijk vol schandalen en hartzeer, toch blijft Caroline van Monaco weigeren om te scheiden van Ernst August
  PREMIUM
  ROYALTY

  Een huwelijk vol schandalen en hartzeer, toch blijft Caroline van Monaco weigeren om te scheiden van Ernst August

  Na tumultueuze dronken jaren, waarin hij zelfs in de cel belandde, is de man van prinses Caroline van Monaco (66) tot rust gekomen bij een nieuwe vrouw. Prins Ernst August van Hannover (69) is al bijna twee jaar samen met een Spaanse kunstenares. Maar over dat liefdesgeluk hangt nog steeds de schaduw van zijn huwelijk met prinses Caroline. De twee zijn - ook al zijn ze al veertien jaar uit elkaar - nog steeds niet officieel gescheiden. En dat is een bewuste keuze van Caroline, mét reden. ‘Story’ pluist uit waarom de prinses getrouwd wil blijven.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.