Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Prins Harry vergelijkt leven als royal met The Truman Show

Prins Harry vergelijkt zijn leven met het leven van het hoofdpersonage in de speelfilm The Truman Show. Dat vertelt hij volgens het blad Metro in een nieuwe podcast met acteur Dax Shepard.

5 reacties

 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Net zoals in ieder koningshuis is het voordeel van de centen te overwegen ten opzichte van de vele beperkingen, ook onze toekomstige koningin zou moeten nu al de keuze hebben of ze dit wel wil, en niet als ze eens koning is, nu al kan dat meisje niet daten met wie ze wil, en doen als haar vriendinnen, dat is toch niet meer van deze tijd, toch normaal dat huwelijken en privileges en verplichtingen ooit mislopen.
 • Jan Van Humbeeck

  1 maand geleden
  Arme man denk ik dan, van alles profiteren maar niet in de pas kunnen of willen lopen. Geef alles terug aan de belastingbetaler dan ben je vrij om te doen wat je wilt. Maar uw madam ben je dan kwijt want ze zal dan wel achter nen anderen aanzitten voor de centen. Dat koppel kan bij mij echt niet op enige sympathie rekenen. Er is een spreekwoord dat zegt, onderga of bol het af, maar stop met uw familie zo te beschimpen want een normaal mens weet waar het schoentje knelt.
 • Michael Van Acker

  1 maand geleden
  Al die ponden stirling, geld van de Britse belastingsbetaler, voor niks aan psychologen uitgegeven.
 • dirk belis

  1 maand geleden
  Dat Elite clubje moet maar eens stoppen.
 • monique bolen

  1 maand geleden
  Hij zou beter zijn mond houden heeft jaren de pleziertjes gehad blijkbaar heeft zijn Meghan hem veel voorgekauwd.
 1. Prins Harry dreigt nu ook met rechtszaak tegen BBC: “We vroegen wél om toestemming voor naam Lilibet”
  Royalty
  9

  Prins Harry dreigt nu ook met rechtszaak tegen BBC: “We vroegen wél om toestem­ming voor naam Lilibet”

  Slechts enkele dagen na de geboorte van hun tweede kindje, zijn prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) verwikkeld in een ruzie met de BBC. De hertog van Sussex heeft gedreigd de publieke omroep aan te klagen nadat ze in een artikel beweerden dat hij de koningin niet om toestemming heeft gevraagd om zijn dochtertje Lilibet te noemen. In een juridische brief eist hij dat de BBC stopt met dit soort beschuldigingen.