Volledig scherm
© Photo News

Prins Harry prijst Meghan aan bij Disney-CEO in opgedoken video

RoyaltyIn beelden die opnieuw opgedoken zijn van Harry en Meghan op de première van ‘The Lion King’ vorig jaar, blijkt nu dat de prins een rol speelde in de deal met Disney. Hij sprak CEO Bob Iger persoonlijk aan om de talenten van zijn vrouw aan te prijzen.

1 reactie

 • Peter Dejaeger

  1 jaar geleden
  mevrouwtje kan gewoon niets, behalve dan gaan shoppen op kosten van een ander... als ze geen royalty meer wil zijn, dan ook geen voordelen meer van die kant !
 1. Prins Andrew probeert willekeurige vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”
  Royalty

  Prins Andrew probeert willekeuri­ge vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”

  Het ziet er niet goed uit voor de Britse prins Andrew (60), die al maandenlang beschuldigd wordt van verkrachting en betrokkenheid bij het Epstein-schandaal. De hertog van York zou nu wel erg wanhopige maatregelen hebben genomen in de hoop zijn reputatie te herstellen. Zo contacteerde zijn personeel Molly Skye Brown, een willekeurige vrouw op het internet die in zijn onschuld gelooft.
 2. Het ijzer smeden als het heet is: Meghan Markle gaat in zee met Disney
  Royalty

  Het ijzer smeden als het heet is: Meghan Markle gaat in zee met Disney

  Na het aankondigen van hun beslissing om hun rol als ‘senior’ leden van de Britse koninklijke familie op te geven, lijkt alles erop te wijzen dat prins Harry (35) en Meghan Markle (38) het ijzer willen smeden als het heet is. Volgens de Britse media heeft Markle inmiddels een contract getekend bij Disney: in ruil voor een gulle donatie aan een liefdadigheidsinstelling, zal de hertogin een voice-over inblikken voor de mediareus.
 3. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen