AFP
Volledig scherm
© AFP

Prins Harry onthult mentale problemen in docuserie: “Paniekaanvallen, zwaar drinken... Mijn leven was een nachtmerrie”

Royalty“In mijn omgeving werd het niet aangemoedigd om over je problemen te praten. Ze werden eerder onderdrukt”, vertelt prins Harry (36) in zijn nieuwe docuserie ‘The Me You Can’t See’. Naast het belang van therapie heeft de hertog van Sussex het onder meer nog over zijn paniekaanvallen, zijn relatie met alcohol en de dood van zijn moeder Diana. “Op vrijdag- of zaterdagavond dronk ik genoeg voor een hele week.”

16 reacties

 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Harry, het enige echte trauma is het overlijden van Lady Di. Sterkte, en probeer het een plaats te geven. En meghan is helemaal géén goede partij. Ruzie met haar familie en ook met zijn familie. Hem volledig weggetrokken van zijn familie. Een actrice blijft een actrice. Schaamteloos.
 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  Nu ja, als ik moest horen dat ik van de koninklijke familie was. Durfde ik gewoon nog niet meer buiten komen. En drinken en drugs zouden dan mijn leven een beetje draaglijker maken. Dan pas zou ik mij een koning te rijk voelen. Natuurlijk dat ge daar niet fier over zijt, ik kan dat goed aannemen. Maar zoals je je naam kan laten veranderen kun je ook van beroep (koning, prins) veranderen. Als je 2 handen hebt kan je zelf loodgieter worden, en rijk worden met enkel de WC's te ontstoppen.
 • Ward Verstegen

  1 jaar geleden
  @Jaak Casteleyn: Over je mentale problemen durven praten vergt veel moed en kracht, die hij gelukkig bij Meghan heeft gevonden. Als iedereen die over depressieve gevoelens praat een zaag wordt genoemd, zullen ze nog veel minder snel naar een psycholoog stappen. Dat Harry hier als publiek figuur zo openlijk over praat is net heel bewonderenswaardig en nuttig. Depressie is de vaakst voorkomende klacht in de praktijk van de psycholoog en dan zijn er nog heel veel die het gewoon ontkennen.
 • Jaak Casteleyn

  1 jaar geleden
  Wat een zaag van een vent.
 • linda de cort

  1 jaar geleden
  Ze wilden toch een leven uit de belangstelling?? Ze zoeken niks anders in de mediawereld om geld te verdienen. Sorry guys bij mij staan jullie beiden op de laagste trede Jij en die oproerkraaier van een Meghan.