Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © REUTERS

Prins Harry onder vuur nadat hij rodeo bijwoont: “Meghan is toch dierenrechtenactiviste?”

RoyaltyDe Britse prins Harry (37) ligt onder vuur nadat hij werd gezien bij de Stockyards Rodeo in Fort Worth, Texas. Zijn aanwezigheid daar ligt gevoelig, gezien zijn echtgenote Meghan Markle (40) een gekende dierenrechtenactiviste is. 

6 reacties

 • Jonas Gent

  9 maanden geleden
  Stockyards Rodeo, een geweldige ervaring en een aanrader voor iedereen!!
 • Michel Vandewiele

  9 maanden geleden
  Hoog tijd dat die mensen eens gaan werken ipv overal poppenkast te gaan spelen, beste media stop met aandacht te besteden aan deze onwereldse mensen die in extreme luxe leven van het belastingsgeld van de eenvoudige werkende mensen. Zij brengen geen enkele toegevoegde waarde aan onze maatschappij zelfs in tegendeel.
 • Patrick Vandeputte

  9 maanden geleden
  Sommigen maken van alles een probleem. Het is niet omdat mijn vrouw geen vlees eet dat ik dat niet mag. Toch?
 • Patrick Claeys

  9 maanden geleden
  We snappen het niet hé. Dergelijke mensen "zijn" niet iets hoor, ze doen alsof. En ja... af en toe val je dan al eens uit je rol, en wordt je gepakt door de media. Dat hoort er nu eenmaal bij hé!
 • Yves Van Rossem

  9 maanden geleden
  Een dierenrechtenactiviste ... als het hen uitkomt zeker. Voor de schone schijn en wat sympathie te winnen bij de burger ...
 1. Charles III zet prinsen Harry en Andrew buitenspel als vertegenwoordigers: Anne en Edward krijgen voorrang
  Royalty
  8

  Charles III zet prinsen Harry en Andrew buitenspel als vertegen­woor­di­gers: Anne en Edward krijgen voorrang

  De Britse koning Charles III heeft de eerste stap ondernomen om zijn broer prins Andrew en zijn zoon prins Harry te vervangen als zijn vertegenwoordigers. Ze vervullen beiden geen officiële taken meer voor het koningshuis, maar volgens hun rang in de lijn van opvolgers zijn ze nog steeds officiële plaatsvervangers (Councellors of State) voor de koning. Charles heeft voorgesteld om prinses Anne en prins Edward aan te stellen als zijn invallers.