Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © belga

Prins Harry onder druk om contract bij Netflix te verbreken: “Wat is belangrijker: geld of de eer van zijn moeder?”

RoyaltyKoninklijke experts luiden de alarmbel: “Harry moet uit respect voor zijn moeder zijn miljoenencontract met Netflix opzeggen.” Die harde woorden komen er nadat Jemima Khan (47) niet langer meewerkt aan het script voor het vijfde seizoen van de Netflix-serie ‘The Crown’. De goede vriendin van de overleden prinses Diana is niet blij met de manier waarop met het verhaal van Diana wordt omgegaan. 

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.