Prins Harry als Spiderman.
Volledig scherm
Prins Harry als Spiderman. © YouTube

Prins Harry neemt kerstvideo op voor het goede doel, verkleed als Spiderman

RoyaltyDe Britse prins Harry zoals je hem nog nooit zag: volledig verhuld in een Spidermanpak. Harry kroop voor het goede doel Scotty’s Little Soldiers in de huid van de bekende superheld, om kinderen die een ouder hebben verloren een hart onder de riem te steken tijdens de feestdagen.

3 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Gewoon een doordachte zet om hun fel beschadigd imago op te krikken. Zulke lui doen niks voor niks, die willen gewoon veel aandacht
 • Cecarine De Smet

  2 maanden geleden
  Prachtig wat hij doet!! Dit siert u
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Prachtig toch hoe Harry zichzelf blijft en zich blijft inzetten voor de gemeenschap en goede doelen. Hij krijgt veel weg van onze prins Laurent die óók zichzelf blijft en lak heeft aan het protocol.
 1. Jeremy Clarkson stuurt verontschuldiging naar Harry en Meghan, maar die wijzen hem af: “Hij sprak enkel Harry aan”
  Royalty

  Jeremy Clarkson stuurt veront­schul­di­ging naar Harry en Meghan, maar die wijzen hem af: “Hij sprak enkel Harry aan”

  Oud-‘Top Gear’-presentator Jeremy Clarkson (62) - die in zijn column in ‘The Sun’ enkele gruwelijke opmerkingen schreef over Meghan Markle - heeft zich naar verluidt geëxcuseerd door een mail te sturen naar de hertog en hertogin van Sussex. Dat laat de presentator zelf weten in een bericht op Instagram. Zijn verontschuldigingen lijken echter te laat te komen. Amazon Prime besloot de samenwerking met Clarkson stop te zetten, en ook Harry en Meghan zijn niet onder de indruk van de excuses.